Var bara du.

Det senaste året/halvåret har jag utvecklats väldigt mycket som person. Jag har länge varit en tjej som inte vågat vara mig själv fullt ut, med andra ord jag har varit väldigt rädd för vad andra ska tycka och säga. Men det är slut med det.

Nu för tiden gör jag allt bara för att må bra. Det kanske låter själviskt, men man får vara självisk. Varför göra saker du mår dåligt av? Varför inte våga vara dig själv fullt ut? Who cares om vad andra tycker? Du är ju så fin som du är.

SKIT i att dina vänner inte är som du, att dom inte gillar samma kläder som du, att ni kanske helt enkelt har olika åsikter om saker och ting. Skit i att folk kollar. Gör det du mår bra av, ha på dig det du mår som bäst i, var med dom personer som får dig att le. För skönhet kommer inifrån. Du kommer stråla när du bara släpper loss och gör det du vill och känner för. Att våga vara sig själv, DET är självkänsla på hög nivå.

Nya kompisarFick med mig dessa hem idag. Har verkligen blivit förälskad i sneakers! 

Min långa dag

Var i skolan vid halv 9 imorse och var hemma vid halv 6. Så den här dagen har varit sjukt lång. Men det har berott på att vi provat ut studentmössor idag och även fått designa våra egna mössor.
Har dock haft den mest sjuka och vidriga migränen nånsin idag, så ska lägga mig och sova nu, om det kommer gå... Puss och godnatt!

Om man bara var modig nog.

 
Så otroligt många saker jag vill göra. Jobba med mode, jobba med något som förgyller både mig och andra, hjälpa människor, resa, flytta runt och försöka leva livet. Försöka vara lycklig. Något jag tänkt så många gånger att jag tappat räkningen är hur fan ska lilla jag lyckas med det? Varför ska jag få allt jag jag vill ha? Jag menar, det kommer finnas hinder, som med allt annat. 

Men jag tror det allra största hindret är dig själv. Du är den enda som kan stoppa dig från att göra det du vill göra. Det är något jag måste försöka intala mig själv ibland. Att det går om man bara vill. Man måste bara ha modet och viljan. Då går det alltid. Jag tror jag kommer försöka göra det jag vill göra, jag måste bara hitta modet.

Backpack


Jacka, jeans och linne - Gina, Skor - Nike, Ryggsäck - H&M
Såhär såg jag ut idag. Nu kanske ni förstår varför jag måste fixa en bra kamera. Riktigt kassa och tråkiga bilder blir det, ska försöka fixa det! Haha försök ignorera mitt stökiga rum, tog bilden i stress innan jag skulle springa till tuben... Men det får duga så länge.

En bra måndag

Min älskade.

Haha första gången på evigheter jag tyckte om en måndag. Kanske för att jag vaknade upp bredvid mitt hjärta, hade sovmorgon + att jag var i skolan i totalt 20 min kanske.. Såhär får gärna mina måndagar fortsätta.
Hej på er förresten. Sen jag kom hem från skolan har jag bara tagit det lugnt. Passar på att slappa nu när plugget inte riktigt kommit igång än. Kollar på Idol och sen börjar PH också! Topptopp. Så det blir en riktig myskväll helt enkelt!

Ska btw önska mig en bra kamera så det blir lite roligare att gå in här ;)


Söndag

En bild från brunchen. Mums!

Hejsan! Hur är det? Idag är det söndag och jag har inte gjort något speciellt. Har jobbat här hemma och sen bara tagit det lugnt. Sitter och väntar på att premiären av Parlamentet ska börja på fyran.

Min helg har varit trevlig, har firat två vänner som fyllde 18 samt haft kräftskiva här hemma med släkten. 18-årsfirandet bestod av den nog största och mest goda brunchen jag upplevt haha. Otroligt gott!
Nu tänkte jag titta vidare på tvn. Puss på er!

Goodnigt kiss.

Hallå vänner! Andra skoldagen är nu slut. Har jobbat sen jag kom hem så är lagom trött nu. Tänkte bara gå in och säga hej. Godnatt på er!

 

Sommar 2014

Hej på er! Nu är sommaren över för i år, för på tisdag börjar jag skolan igen. Vilket är rätt ångest haha. Börjar nu trean och har sån stress för det samtidigt som jag ser fram emot det.

Jag har iallafall haft en toppensommar, har varit på två resor och även varit på Gotland med familjen precis som vanligt. Så jag är nöjd med mitt sista sommarlov! Herregud vad sorligt att säga så. Efter det här året börjar vuxenlivet på riktigt.

Nej nu ska jag stänga ner, idag kommer släkten hit för att fira min lillasyster som fyllt 14. Bye!

RSS 2.0