Drömhem

Nu när jag ska flytta snart, om lite mer än 1 månad, så har jag blivit helt tokig i inredning. För nu har ju jag värsta chansen att helt göra om mitt rum eftersom jag flyttar till ett helt tomt och nytt rum. Jag är ganska säker på hur jag vill ha det!
 
 
 
 

29 dec.

Hejhej! Vad gör ni? Jag har precis ätit middag efter en halvt seg dag haha. Var i centrum med Niklas och shoppade lite, vi båda hittade lite saker. Jag köpte smink och jeans. Efter det åkte jag och Fellan och handlade mat till nyår. Var helst slut efter att ha släpat på en massa kassar.

Nu tänkte jag måla naglarna och sen bara slappa resten av kvällen, känner mig väldigt trött.
Puss o kram!

Inspo

 
 
 
 
 
 

27 dec.

Vi hade sån fin dukning på vårt julbord, var helt kär i den haha!

Andra dagen i stan och idag fick jag med mig lite hem iallafall, men inte så jätteroliga saker egentligen haha. Köpte en ny mascara, guldiga ringar, nagellacksförstärkning och hårfärg. Vi slingade mitt hår idag så det blev liiite blondare, eftersom mitt hår blir så sjukt tråkigt på julen. Är rätt sugen på att göra en annan grej med mitt hår, men det får frissan göra om jag bestämmer mig för det!

Men imorgon tänkte jag dra in till Solna centrum en sista gång och se om jag hittar ett par byxor där jag vill ha. Sen ska jag lägga undan resten av pengarna!

Mellandagsrean..

Asså kära kära Timberlands <3 Det är fan det bästa köp jag gjort! Så jag och min stil + sjukt sköna!

Hejsan! Idag har jag varit i stan med mamma, pappa och Emelie och vi försökte kolla mellandagsrean... Men det var typ rätt omöjligt så jag gav upp rätt fort. Tänkte att jag drar till Solna imorgon istället där det är lite lugnare. Det brukar ju ändå inte vara så mycket fint på rean. 

Men vi lämnade tillbaka lite grejer vi fick på julafton som inte satt bra osv. Jag fick ihop rätt mycket pengar på det alltså haha. Fick ändå tillbaka totalt typ 1500. Jag ska försöka lägga undan så mycket jag bara kan till min tatuering jag vill göra. Får ju också mitt studiebidrag om bara några dagar så kommer ha bra med pengar. Men tänkte om jag hittar 1 eller 2 fina grejer så köper jag det! Känner mig faktiskt väldigt nöjd med det jag fick på julafton så behöver inte köpa så mycket nytt.

Men snart kommer Niklas hem till mig så ska vi käka middag här. Haaaaaaddeeee!

God jul!

 
Nu är denna jul över men jag har haft en så bra dag! Har knappt sovit inatt och är därför helt slut nu. Somnade vid 3 inatt och vaknade vid 8 imorse haha. Då åt jag, mamma och pappa en julfrukost och sen kollade vi på Grinchen innan vi började fixa här hemma. Sen kom våra kusiner och hela den familjen hit så vi var 10 pers här idag. Då var det dags för julbord innan Kalle. Efter Kalle umgicks vi lite och sen öppnade vi julklappar. Fick en väska, lite kläder, pengar, ringar och nagellack. Är jättenöjd! Sen har vi bara umgåtts, spelat spel och kollat på bra program som gick under dagen.

Nu har alla gått och nu ska jag bara ta det lugnt, är så trött verkligen. Vi har ofta ganska lugna jular. Är iallafall glad att jag har några att fira julafton med, med tanke på att det är så många därute som inte kan det, eller som bara har ångest för julen pga alkoholproblem i hemmet. Skulle vara kul att nån jul hjälpa till på något sätt!

Ja imorgon är det ju juldagen vilket bara innebär slapp typ haha. Så vi hörs imorgon, puss!

Dan före doppardan

Hejhejhej på er. Hur är det? Idag är man ju lagom glad eftersom det finally är julafton imorgon. Asså julen består ju av en fet väntan och längtan bara haha. Sen när dagen väl kommer är den över på två sek. Hur som helst så har mina två senaste dagar bestått av att handla in julklappar vilket jag blev klar med idag och är ändå nöjd med alla julklappar trots att jag varit en fattiglapp.

Har också bakat pepparkakor idag, sen har jag bara slappat. Ska strax käka middag, sen ska vi kolla på uppersittarkvällen här hemma med knäckebröd och julskinka på. VI HÖRS, PUSSSSSSS

Timberland.

Skitdålig bild men är så glaaaad för att dom äntligen är mina!

Men ni ska höra vilken jävla prosedur det var att få tag på dom. Har velat ha dom här sen i somras ungefär men kände att nu är det fan dags att köpa dom när vintern ändå är lite på g.
Jag åker in till Solna, till deras egna butik, men där säger dom bara att jag kan ge upp att leta efter dom för dom är HELT slut. Men jag provar ändå att gå in på Nilson och fråga och där säger dom samma sak. Men kände bara fan nej, jag ska leta efter dessa haha, så jag drog in till stan. Första Nilson-butiken jag gick in i fanns dom i min storlek? Blev typ ÖVERLYCKLIG för trodde inte jag skulle få tag i dom. Så står jag vid kassan jätteglad och ska betala, så funkar inte mitt kort haha! Jag kunde alltså inte ens ta ut pengar för man fick ingen kontakt med mitt kort. Men la undan dom och hämtade upp dom några timmar senare när mitt kort funkade igen!

Hur som helst så får vi äntligen jullov imorgon. Vi har också fått hem vår julgran så den ska upp imorgon!
Har nu på kvällen bara tagit det lugnt, hängt med Niklas och familjen. Mina migräntabletter gjorde så jag mådde skit, så var skönt att bara slappa.
Vi hörs hörrni, puss!

SNÖÖÖ

Jaaaaaaa äntligen är fucking snön här. Så kul för jag och Jossan stod ute i regnet idag och pratade om hur vi så gärna ville ha snö och snackade om att det skulle bli ett julmirakel osv osv osv (hehe), sen när vi kommer ut från vår sista lektion och ser snön så SERIÖST skriker vi och springer ut haha.
På det har vi också haft ett litet julmöte idag. Vi är så töntiga men jaja. Idag är det ju faktiskt prick en vecka till julafton och jag är jättetaggad.

Imorgon har jag en lektion i skolan och sen är det över för den här terminen!! Så helvetes skönt. Nu taggar jag till PH-finalen ikväll. Puss!

Mumma


Ååå alltså det här julbordet var så najs! Min mage var fucked efter det här haha, rullade verkligen hem. Idag har jag BARA legat i sängen och kollat på Jersey Shore, och ska strax sova.
Vi hörs imorn! Puss

Elsa 18 år!

Hej på er! Igår firade vi Elsa genom middag och utgång vilket var jättekul! Jag hade så trevligt så, och kände mig fin i min outfit och lockarna i håret! Jag drog dock hem hyfsat tidigt, redan vid kvart i två. Inte för att jag var trött eller för påverkad, utan för att jag hade så brutalt ont i mina knän att jag knappt kunde stå upp.Jag har nämligen en knäskada som valde att komma fram och spöka rätt rejält igår. Kunde tillslut inte dansa, ingenting, och kunde inte koncentrera på nåt annat än smärtan liksom. Så det var lika bra att åka hem. Fick skjuts också, så skönt! Mina ben SKAKADE när jag kom hem.

Hur som helst så hade jag så kul och är så glad att jag träffat dessa tjejer. Så fina och glada hela tiden och vi har så kul ihop! Har ju verkligen hittat vänner för livet alltså. Love u girls!
 

FULLspäckad helg

Fy vad jag saknar vår misse. Det här är alltså första julen på 17 år han inte kommer vara med oss under jul. Hoppas han har det bra i katthimlen <3

Hej på er! Imorgon är det äntligen fredag igen och det känns så jävla skönt. Börjar min enda lektion 12:40 imorgon och ska bara kolla på en film, och sen gå hem. Så det blir en lugn fredag. Och jag är klar med allt som ska vara inne innan jul vilket är sjukt skönt. Sen ska jag på julbord!

På lördag fyller Elsa 18 (äntligen hehe), så vi tjejer ska fira henne och ha en trevlig kväll som kommer bestå av middag och utgång! Men innan allt det ska jag fira min lilla kusin Frank som fyller 1 år idag.
Och på söndag ska jag på julbord igen btw haha.. Kommer rulla till skolan på måndag.
Vi hörs, puss!

I could give up shopping but I'm not a quitter

Assåååååå vill shoppa nu nu nu. Blir gälen. Alltså känner bara att jag behöver allt: jackor, skor, jeans, byxor, toppar och skjortor. Fasiken då att man inte var miljonär. Fan vad jag är taggad på att jobba ett tag efter gymnasiet så jag får in bra med pengar, inte bara 1050 i månaden. 

Hur som helst. Idag är det tisdag och jag har varit hos tandläkaren, och har för första gången på typ 4 år nu kanske fått beskedet att jag ej behöver laga någon tand. Så jag var lagom lättad när jag gick därifrån. Jag brukar vara tuff och kunna ta det mesta, men den där bedövningssprutan upp i munnen.... asså, upp i KÄFTEN... den tål jag fan inte. Usch. Så äckligt och obehagligt.

Men imorgon fyller min syster år och det ska vi fira genom massa massa massa god thaimat och sen tårta. Så jag är taggad på imorgon liksom! Vi hörs sen, puss!

Monday.

 
Efter min lilla framtidsångest jag helt från ingenstans fick igår så har jag spenderat nästan hela dagen åt att sitta och planera. Jag har alltid varit sån som tar saker lite som det kommer, och det har varit ganska skönt om jag ska vara ärlig. Det har alltid ordnat sig liksom. Så varför skulle det inte göra det nu egentligen? Men därför jag blev rätt så ställd och stressad för jag har aldrig slagits av något liknande förut.
Men har ändå suttit nu och bara skrivit ner en massa utbildningar och yrken jag skulle vilja ha att göra med och vad jag skulle kunna göra i framtiden. Vad som jag tror skulle kunna vara kul och som jag skulle må bra av. Det behöver inte ens vara något som är möjligt för min del, men skrev ner det iallafall. Nu är jag lite lugnare och har en lite mer klar bild av vad jag skulle vilja göra. Dessa utbildningar och yrken har inget gemensamt över huvud taget btw haha.. Jaja. 
Nu ska jag plugga lite. Vi hörs! Puss

WTF

Herregud, slogs precis av en sjuk framtidsångest... Liksom, vad händer om det inte går som jag tänkt mig? Tänk om jag sitter där sen och inget har gått min väg och inte har en aning om vad jag ska göra istället? Då kanske man trots allt saknar gymnasiet en del. Jag är så otroligt splittrad när det gäller skolan, plugg och gymnasiet. För jag har upplevt mina värsta tider i gymnasiet men har också upplevt mina bästa. Jag har träffat vänner här som jag kommer ha resten av livet, jag har växt som person och lärt mig så sjukt mycket. Jag har skrattat så mycket under dessa år på gymnasiet och skapat så fina minnen. När jag tänker efter så har jag fått ut så mycket mer av min tid på gymnasiet än min tid i grundskolan, utan tvekan. Och när jag tänker efter så kommer jag vara glad den dagen jag tar studenten, men jag kommer vara så sjukt ledsen över att jag inte kommer träffa dessa fantastiska människor jag träffat och fått se nästan varje dag i tre år. Har alltid varit så sjukt taggad på studenten och det är jag fortfarande, men på ett helt annat sätt nu. Nu är det mer bitterljuvt. Gymnasiet blev lite som en räddning för mig samtidigt som jag hatat det. Men det är väl bara mänskligt, I guess. Men vet iallafall att min tid på gymnasiet är något jag alltid kommer komma ihåg.

Andra advent

 
Herregud, är det REDAN andra advent?! Känns ju som att sommarn nyss tog slut och vi precis börjat ett nytt år på gymnasiet. Vart fan tar tiden vägen? Men jag är nöjd, för ju närmre studenten vi kommer desto gladare blir jag. Och nu är det knappt 3 veckor till julafton. Idag är jag på ett sånt humör då jag bara velat gosa ner mig i soffan med glögg och tända massor med ljus och umgås med nära och kära.
Meeeeen det har jag ej kunnat göra idag. Har pluggat i min ensamhet sen jag kom hem från Niklas. Nu finslipar jag första utkastet av vårt gymnasiearbete och jag blir typ snurrig av alla källor och referenser? Jag blir knäpp haha. Men är strax klar. Då ska jag nog bara fylla mitt rum med tända ljus och lägga mig i sängen och kolla på lite saker jag önskar mig i julklapp. Det är det enda jag tänker på just nu, för känner verkligen att jag behöver mycket nya och nödvändiga saker. 
Vi hörs, puss!!

Lördag

Hej på er. Idag är det lördag och jag ska både jobba och plugga. Inte så kul direkt. Men har min kusin och en familjevän här som sällskap som tur är!
Ikväll ska jag och Niklas bara ta det lugnt, är så sjukt trött nu för tiden. Hänt så mycket skit att det bara sugit ur mig all energi. Plus att jag hypar julen så det kanske också är ganska utmattande haha.
Hämtade ut mina nya skor igår förresten! Åååååh är dökär i dom redan. Ska använda dom i vår, nu vill jag inte förstöra dom i det här vädret.


Tuesday

Hejsan svejsan, hur är det?
Sitter nu med en kopp te och kollar paradise. Te har verkligen blivit min lilla kvällsdryck. Sitter också samtidigt och kollar massa nya kläder jag vill ha. Känner mig verkligen risig och ful nu för tiden när man börjar bli så in i helvete blek och tråkig. Känner mig inte snygg eller bekväm i nåt jag tar på mig. Men har ju hittat sååå mycket fint jag vill ha men är ju tyvärr en fattig student... Men tror jag ska klicka hem ett eller två plagg efter jul!
Puss!

December

 
Tjabba tjena! Idag blev det december och jag är lite extra glad eftersom jag älskar denna månad. Så mycket julkänslor! Sitter nu med en kopp te och ska kolla på nånting kul innan Paradise börjar. 
Nu ber jag för att det går snabbt och vi får jullov och julafton. Behövs verkligen nu! Puss.

RSS 2.0