Första advent!

 
Nämen halloj! Hur är det? Med mig är det bra, har haft en stressig men rolig helg. Lördagen bestod av att gå i stan och släpa på massa tunga grejer, skulle vidare på fest sen så hade med mig festkläder, klackar, dricka och hela skiten. Men sen åkte vi i klassen och firade Diana som fyllt år, vilket var kul! Kul att få umgås och festa lite med klassen. Hittade en såå fin byxdress i sista sekund som jag hade på mig. Kände mig så bekväm och fin med byxdress, klackar och lockligt hår!
Idag är det första advent och vi har haft släktingar från Västerås här. Käkat lite och umgåtts. Nu ska jag kolla på en film och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Puss!

Stockholm i mitt hjärta.

 
Hejsan! Idag är det onsdag och har som vanligt varit i skolan. Åkte till saco-mässan idag med tjejerna och var helt DÖD när vi var klara. Man går ju runt där med stress och tänker så det knakar, det är så mycket att ta in. Jag åkte bara dit av en anledning och det var för att prata med Polishögskolan, för det är det enda jag vill göra i dagsläget. Men dom var inte där i år av nån anledning. Väldigt konstigt. Så jag gick runt där och visste inte riktigt vad jag skulle göra haha. 
Just nu vet jag iallafall att jag vill bli polis och utbilda mig till det här i Stockholm. Är verkligen inte intresserad av något annat. Känner att det är något som skulle passa mig väldigt bra och polisyrket är det enda som fallit mig i smaken.

Köpte förresten en sjukt snygg byxdress idag som jag ska ha på lördag till ett par snygga klackar! Kan visa vid nåt tillfälle.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla klart på Harry Potter, puss!

Hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen.

Det är sjukt hur en känsla kan göra så mycket, hur ett så pass litet ord kan ha en sån betydelse. Samtidigt som man blir så lycklig av det så kan det förstöra och bryta ner en totalt. Att en sån grej kan ha sån makt. Jag själv tycker att kärlek är det finaste som finns, även om det är till min pojkvän, till min familj eller till mina nära vänner. Men jag har själv suttit i den sitsen då jag inte velat gå upp ur sängen för att det också kan göra en så illa. Det är något man måste vara försiktig med. Ge inte bort ditt hjärta till vem som helst. Samtidigt som man bara vill sprida det så mycket det går. För man förtjänar bara det bästa.

Ny vecka

Hej på er. Måndag igen och jag slutade vid 10. Då köpte jag med mig lunch hem och nu ska jag börja plugga. Sjukt hur mörkt det är ute. Klockan är två och det ser ut som klockan är sju.
Är egentligen helt slut och skulle behöva sova men måste göra klart massa plugg som jag sölade med förra veckan... Puss

Lördag

 
Hej på er! Idag är det lördag och jag ska (så störd som jag är) se Mockingjay igen haha. Den här gången med Max och Felicia. Sitter hemma nyduschad och väntar på att Fellan ska komma hit, sen är det dags att åka in till stan. Vi hörs senare! Puss!

Mockingjay part 1.

 
Såg den igårkväll med Jossan och vi var helt mållösa efter. Asså dessa Hungergames filmer är en av de bästa filmerna jag sett. Mockingjay part 1 var helt jävla sjukt bra och jag hatar att man måste vänta ett helt år till part 2 haha. För den här slutar verkligen JOBBIGT. Ska lätt se den igen snart, har liksom bara haft filmen i huvudet sen inatt haha!
Nu är det iallafall fredag och jag har varit ledig. Tur det eftersom jag vaknade med huvudvärk som vanligt. Men hörni vi hörs, puss!

No.

 
Det är så jag känt hela dagen. Bara nej. Haha, har mått så otroligt konstigt hela dagen, kan liksom inte ens känna om det är psykiskt eller fysiskt. Har verkligen bara försökt fokusera idag och ska nu bara fokusera på att försöka slappna av och ta det lugnt. Jag och pappa har lagat lite tacos och så.
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på The Hunger Games filmerna, för jag ska nämligen se den nya imorgonkväll på bio!!! Puss!

Godnatt.

 

Hej på er. Ja det har blivit arga och deppiga inlägg, för att jag just nu är så arg på hur samhället ser ut och trött på hur livet kraschar ibland. 
Men nu ska jag lägga mig och sova och hoppas på att jag får en god natts sömn.
Vi hörs, puss!

FATTA!

Ni kanske har läst aftonbladet eller metro idag? Idag publicerades en artikel om en gammal vän till mig som blivit totalförnedrad ute på krogen. En främmande kille kom fram till henne och drog upp hennes klänning, helt från ingenstans. Hon berättar att hon blev väldigt ställd, rädd och arg - och väljer att ge honom inte bara en, utan två örfilar. Vilket jag tycker var helt jävla rätt. Slå till svinet. Jag önskar att jag hade det modet att slå till någon som kommer fram och förnedrar mig på det sättet. Cred till henne. Men efter detta hänt kommer det fram en tjej till henne och tycker att hon inte betedde sig okej mot killen som precis drog upp hennes klänning.
Hon väljer sen att skriva om händelsen på hennes blogg och på Facebook. Tror ni hon fick en bra respons? Jag har själv läst kommentarerna och det är för det mesta män som lägger kommentarer som: "Förstår inte varför du grinar för?", "Du får skylla dig själv som går med en sån klänning på dig", "Du misshandlade alltså killen för att han drog upp din klänning? Herregud -.-", "Nu för tiden går alla tjejer halvnakna på krogen, så vad gör det om han drog upp hennes klänning? Hon kanske blev glad också eftersom hon får uppmärksamhet av andra killar". Väldigt många ställde sig alltså bakom killen, som gjort något vidrigt.

Allvarligt talat, jag blev rädd och arg på mänskligheten och på det här vidriga samhället vi lever i där det väldigt ofta slutar med att offret på något sätt blir boven i det hela? Där återigen, den vidriga mannen som blir hyllad. 

Nu får det fan vara nog. Kvinnor är inget jävla objekt. Vi är inga jävla leksaker som män kan taffsa på och göra vad man vill med. Asså jag blir så in i helvete förbannad. Jag blir ännu mer förbannad på människor som fortfarande förnekar detta? Personer som förnekar detta, är oftast ett av svinen som beter sig så. Och nej, nu talar jag inte om alla män. Jag är otroligt glad och tacksam över att de killar som står mig nära inte beter sig på det här sättet.

Jag är så otroligt trött på att känna mig rädd och obekväm när jag går ensam på gatan, när jag är ute och festar, när jag är påväg till och från skolan. Att jämt känna mig obekväm när killar kommer fram och ska prata, ger vidriga blickar som visar exakt vad han vill göra. Vet ni vad, att nu för tiden till och med tvekar jag på att gå ut, för att jag känner mig så pass obekväm och känner mig så distraherad att jag inte kan ha kul. Hur sjukt är det inte att jag varje kväll ska behöva gå 
(eller rättare sagt springa) hem i panik för att jag är rädd för att det är min tur den här gången? Att jag kanske har oturen att vara på fel plats vid fel tillfälle? 

FATTA att nej är nej. FATTA att bara för att en tjej går ut i klänning så betyder det inte att det är fritt fram. FATTA att hon fortfarande inte ber om det. FATTA att det är förövaren som är problemet, inte offret.

Real.

 

Hur ska man veta vilka här i livet man kan lita på? Vilka som är ens äkta vänner? Jag vet själv hur vilsen jag kan vara när det gäller det där. Men en grej som jag tycker verkligen värmer inombords är när man har det svårt eller inte är på topp och någon visar att man bryr sig. Hör av sig, se till att finnas där. Det är en bra vän för mig.

En grej jag inte tål är vänner som förväntar sig allt från en, men ger en jävla smula tillbaka. Som blir besviken om man en dag inte hör av sig eller liknande, men själv i princip aldrig hör av sig, när man ligger på botten till exempel. Jag tittar alltid på agerande, ej på orden. För dessa två brukar ofta se väldigt olika ut.

Håll dig till dom/den personen som bryr sig om dig och som behandlar dig som en riktig vän. Prioritera dom som prioriterar dig. Kasta människor som får dig att må dåligt.

No words.


Hej! Idag är det söndag, just nu är klockan åtta och jag ligger och övertänker som vanligt. Har också haft huvudvärk sen igårkväll, så mår väl sådär just nu. Vi hörs när jag mår lite bättre! Puss.

Lussebak.


Jag och Niklas blev så sjukt sugna på lussebullar så det är vad min lördagskväll bestått av! Snart ska vi åka till Niklas och sova där.
Vi hörs sen, puss!

Helg!!

 
Hejhej! Den här dagen har varit så skum haha. Har mått skit hela dagen för har gått med konstant huvudvärk, men asså jag har haft så jävla kul idag att jag har gråtit. Det är något jag är jäkligt glad för, att jag går i en klass där vi skrattar väldigt mycket tillsammans och har kul! På ett sätt så blir det ju sjukt sorligt att ta studenten, eftersom man inte kommer träffa dessa människor varje dag.
Hur som helst så har jag bara slappat med Niklas idag, har pluggat nästan varje dag nu i typ två veckor. Så idag tog jag ett litet break. Är dessutom leeedig imorgon hoho, så jag är nöjd liksom. Men nu ska jag lägga mig och kolla på Vänner och hoppas att huvudvärken går över snart. PUSS!

I'm just a believer, that things will get better


Är så sjukt förvirrad och splittrad just nu haha, jag fattar ingenting. Ena dagen kan jag känna mig så nere att jag inte kan röra mig ur sängen, andra dagen kan jag stå och dansa i mitt rum för att jag får sånt sug på livet. Är i en sån period just nu, då allt bara känns toppen. Har precis haft en period då jag bara legat i sängen, tyckt allt varit bajs. Och nu lyssnar jag bara på glad och härlig musik och ler för mig själv. Samtidigt så börjar jag tänka att shit, snart kommer ett pladask då jag sjunker ner igen. Det har alltid varit en svaghet hos mig, att jag ska tänka och analysera över exakt ALLTING. Det är något jag måste försöka träna på, att bara försöka leva i nuet och inte tänka så mycket.

Jul-abstinens


Vår gran förra året.

Något jag typ hypar sönder just nu är julen. Jag är en riktig jul-människa. Alltså julen är en av dom väldigt få dagar jag verkligen ser fram emot under året. Bara hela grejen tycker jag är underbar. Stämninen, att man träffar sina närmsta och bara sitter och gosar tillsammans. Jag tror jag är mer hypad det här året är för att jag inte firade någon ordentlig jul förra året. Eller jo visst jag firade jul, men jag jobbade från 8-16 så jag hade inga julkänslor över huvud taget. Fick liksom inte göra det där man gör varje år, att man vaknar på morgonen och äter julfrukost tillsammans med hela familjen, kollar på Kalle, äter jullunch osv.

Så i år är jag så sjukt taggad på julen!! Förresten så är den här julen den sista julen jag firar i Bergshamra. Efter jul flyttar vi till Sumpaaaaaan!

Kalas.

Min söta kusin som öppnar sina paket!

Ja idag var det som sagt kalas. Är helt slut efter att ha haft en massa ungar springades omkring mig haha. Men när jag kom hem så pluggade jag ett tag och nu ska jag göra det jag mest tycker om; bädda ner mig i sängen och kolla på Vänner tills jag somnar!

Back to sunday.


Nu är det söndag igen. Fan vad fort den här veckan gick! Vilket är najs iofs. Tiden får gärna gå fort nu. 
Idag fyller min lilla kusin 5 år, så vi ska fira henne vilket ska bli trevlans. Ska plugga resten av dagen sen vilket jag redan nu har ångest för hehe.
PUSS!

Slappdag

Igår fyllde morsan år och då käkade vi på världens godaste restaurang!!

Hejhej! Idag är det lördag och jag har verkligen bara slappat vilket har varit jätteskönt. Våra närmsta släktingar kom till oss idag nu på kvällen och fikade lite och vi kollade på lite roliga serier och sånt. Riktigt trevligt! Niklas kommer strax hit och vi ska köpa nåt gott och gosa framför nån film. Allt plugg och allt tänkande gör mig helt slut alltså!
Vi hörs, puss på er

Torsdag.


Hejsan på er! Hur har ni det? Jag har det faktiskt bra. Är sjukt jäkla trött på skolan men jag har ändå legat i fas den senaste tiden. 
Idag kom första snön, fast det var ju mer regnsnö. Jag älskar ju hösten och vintern så mig störde det inte så mycket, var väl lite småjobbigt att man blev helt blöt. Jag är ju inte riktigt redo för vintern klädmässigt än.. Har varken vinterskor eller vinterjacka. Så det är väl dags att fixa det snart hehe. 
Nu sitter jag och Niklas hos mig och tar det lugnt, sen ikväll blir det plugg igen.
Imorgon fyller mamma år och då blir det att äta på världens godaste restaurang inne i stan!! Så jag är taggad på fredag. Endast en lektion i skolan imorgon också! Pusspuss.

Söndagsångest

 
 
Hejsan på er. Höstlovet lider mot sitt slut och jag typ lider inombords haha, var så jävla skönt att bara vara ta det lugnt och vila upp sig. Dags för plugg och stressen igen, yeeeyey!!! No.

Men det har varit bra. Har BARA tagit det lugnt. Har verkligen bara slappat. Har umgåtts med Niklas och vi har även firat vår 4-årsdag!
Nä men jag ska sätta mig och plugga lite nu och sen bara lägga mig i sängen och kolla på film. Puss

RSS 2.0