Friday night.


Gick till simhallen nu på kvällen och det var jättefint! Den är ju nyrenoverad, så den var riktigt najs. Dom har ju ett skitnajs gym där också. Kanske ska fixa ett kort där istället, så kan jag variera lite? Var faktiskt sjukt skönt att simma. Lätt den skönaste träningen, trots att det tar så mycket.
Nu tar jag det bara lugnt i sängen, väntar på Niklas som kommer hit senare efter sitt jobb. Puss!

All black.







Tikiroom.






Godmorgon! Vaknade vid åtta och kunde verkligen inte somna om. Sitter nu med mackor och te i Niklas soffa och kollar på film.
Igår träffade jag mina fina tjejer och vi gick till en bar som heter Tikiroom. Det var så mysigt och coolt! Älskade det. Vi satt väl där i 3 timmar och bara snackade, tiden bara flög iväg. När vi var påväg hem så ramlade jag i trappan ner till tunnelbanan och jag seriöst trodde jag skulle kissa på mig för jag började skratta så mycket. Satt som en idiot och garva för mig själv på bussen sen. Roligaste på länge haha! Ibland är det kul att vara klumpig.

Nä, idag ska jag plugga lite hemma tror jag. Funderar på att kanske gå förbi simhallen lite senare, vi får se! Puss.

Nothing.


Hej på er, hur är det? Med mig är det bra, är sjukt seg och trött bara. Asså sov jättelänge inatt och känner mig verkligen mer trött än innan jag somnade igårkväll. 
Men nu tänkte jag bara lägga mig i ett bad och relaxa innan jag ska ut senare. Ska träffa mina girls och vi tänkte sätta oss på en bar vi velat gå till rätt länge. Får se om jag åker hem till mig efter det eller om jag åker hem till Niklas, we'll see. Puss!

Så. Förbannad.

Är så arg på samhället, på människor och på Sverige just nu. Vill seriöst bara isolera mig och inte gå ut för är SÅ TRÖTT på att ständigt känna mig otrygg, rädd och omringad av psykos dag ut och dag in.

Idag åkte jag in till stan för att fika med mina vänner, en helt vanlig dag, klockan 8 på kvällen. På tunnelbanan står det en man, kanske runt 25-30 år, och ger mig vidriga blickar. Slickar sig runt munnen och grejer. På ett otroligt otrevligt och jävligt obehagligt sätt. Jag ser klart och tydligt vad han vill med sin blick. Och han slutar verkligen inte. Jag möter hans blick kanske 3-4,gånger och han gör exakt likadant varje gång. Till slut ger jag honom en irriterad blick, som säger "Nej, lägg ner. Vad håller du på med?", ungefär. Då blir han så arg, antagligen över att jag inte besvarade hans blick på det sättet han ville, och jag ser att han börjar prata till mig. Jag har lurar i öronen och sänker volymen så jag hör vad han säger. Han säger att jag är psyko, att jag har "nåt jävla fel i huvudet" och att han har lust att döda mig. Jag försöker först att låtsas som ingenting, eftersom jag skulle av nästa station. Men när jag ser att han börjar närma sig mig och rör sig och beter sig på ett sätt som att han börjar bli våldsam så fick jag lite smått panik. Han går upp så mycket i varv att det seriöst såg ut som att han tänkte gå fram och ge mig en smäll vilken sekund som helst. Ofc så hjälper INGEN mig. Ingen sätter sig bredvid mig för att hålla mig lugn eller bara visa med sin närvaro att jag inte är själv. Den här mannen står alltså och mumlar för sig själv att han vill döda mig. Han verkligen stirrar argt på mig och står och slår sin näve mot glaset i tunnelbanan. När jag reser mig upp för att gå därifrån så går han efter mig en bit på tunnelbanan och fortsätter mumla och ser otroligt aggressiv ut. Till slut hann jag, nästan springa, ifrån honom. 

Jag blir så arg, ledsen och förbannad över hela situationen. Det är illa nog att han ens ger mig såna där blickar från första början. Bara för att jag är tjej och sitter själv så är det tydligen okej. Men att jag sen visar att jag INTE vill och att han ska låta mig vara, så börjar han istället hota mig och gör mig ännu mer rädd och obekväm. Alltså, vad är det vissa människor inte förstår? Vad är det som är så fel i dessa människors hjärnor att ni inte har mer vett i skallen? Kan ni bara låta mig vara? Kan ni bara låta oskyldiga, främmande människor vara? Jag är så trött på att känna mig så rädd, obekväm och otrygg ute på gatan. Jag vågar inte gå själv längre, för jag är så utsatt bara för att jag är tjej. Jag är så trött på att få vidriga blickar från människor som bara säger en enda sak, och att bli så sjukt obekväm och rädd.

Samtidigt så blir jag så lack på människor som bevittnar detta och verkligen inte gör nånting för att hjälpa? Varför inte hjälpa någon som är i ett utsatt läge och som behöver hjälpen? Varför inte hjälpa varandra? Jag förstår inte. Jag har vid flera tillfällen bevittnat liknande saker och har ställt mig i närheten och bara glott på svinet, för att visa att jag ser vad som händer. Ibland räcker det. Att visa personen att man ser vad han håller på med. Då sticker dom ofta. Jag har även fått gå fram och frågat om allt är okej. Jag har till och med fått hoppa emellan, då en kille tryckte upp en tjej mot en buss. Varje gång har dom dragit. Om man visar att man är flera mot en person, så drar dom ofta. Tänk om du själv var i den situationen, skulle du inte vilja ha hjälp av någon då?

Det är så synd att det ska vara såhär. Det är så synd att det har blivit såhär. Att man ska behöva se sig om vart man än går. SÅ SYND.

Ginatricot.




Fick denna supernajsiga skjorta i födelsedagspresent och jag typ lever i den. Så himla skön och fin på det också!

Birthday.


Godmorgon! Har haft en jättebra helg och födelsedag. I lördags åt jag middag ute med familjen, på en jättegod restaurang! Jag åt musslor, vilket var svingott, men såklart så skulle illamåendet krypa fram under middagen. Plus att det var så sjukt mättande, men det var gott vilket fall!
Men fyllde alltså år igår och firades med jättefina presenter, en middag med mina fina vänner och sen fika hemma hos oss med familjen och Niklas. Så det var en lugn födelsedag igår vilket jag är jättenöjd med! 

Fick verkligen jättefina presenter. En svart bomberjacka (den jag nyligen köpt i grön), ett par klackskor som jag ska ha på studenten och i London i sommar, lite tröjor, pengar, hörlurar och ett par rayban! Under dagen åkte vi även och köpte en tv till mitt rum. Så jag är så himla nöjd och glad!
Puss!

Saturday


Godmorgon! Mår mycket bättre idag, har lite huvudvärk bara och sov riktigt dåligt inatt. Vaknade kl tre helt från ingenstans? Lyckades inte somna om förrän kl sju typ.. Men jaja.
Tänkte försöka få i mig lite frukost nu. Kram! 

Mums








Friday.



Godmorgon höll jag på att säga. Har legat med feber och migrän inatt, så det har varit en rätt tuff natt för mig. Har fått plugga hela dagen fastän jag mår dåligt.. Känner mig som en kämpe haha. Lyckades iallafall bli av med mitt jobbpass imorgon bitti, så jag kan plugga i lugn och ro ikväll och sen få sova ut imorgon! 
Imorgon kommer jag behöva plugga ännu mer men vi ska även ut och äta middag för att fira min födelsedag som är på söndag. Ska bli mysigt!
Puss!

Finally


Hejsan, hur är det? Med mig är det bra. Har bara huvudvärk och är sjukt trött men har ändå haft en bra dag. Har äntligen lov nu hur som helst! Så jäkla skönt. Får sova ut imorgon och slappa lite innan jag ska ta tag i en massa plugg.
Idag har vi fixat massa här hemma, har umgåtts med Niklas och köpt hämtmat hit. Så najs att bo 1 min från bästa sushistället numera!
Nä, tänkte faktiskt passa på att somna tidigt idag så jag får en lång skön natt. Vi hörs, pussar

Soon.


Herregud, nu har det varit FÖR mycket den senaste tiden, speciellt den här veckan. Det har bara varit så stressigt, jobbigt och rörigt de senaste dagarna. Vi har liksom inte helt funnit nån hemmafrid här än. På allt detta så har jag ju mått skit i princip varje dag i över en månad nu. Det är inte skönt att känna sig obekväm, orolig och helt slut jämt och ständigt.

Det är bara morgondagen kvar i skolan som tur är, sen har jag lov. Men måste plugga en del idag, imorgon och på fredag. Så får bara bita ihop fram tills fredag, och lördag också, eftersom jag måste åka till jobbet kl 07.. Efter det kan jag slappna av känner jag!

Goodnight


Gokväll! Nope, varken kroppen eller huvudet ville samarbeta idag. Det har känts som jag ska svimma hela dagen i princip, så fort jag ställt mig upp eller gått runt så snurrar det verkligen och jag måste hålla i mig eller sätta mig ner. Fick alltså stanna hemma från skolan idag, men har ändå fått lite plugg gjort. Sen drog jag till jobbet och jobbade till kl 20.
Ska lägga mig och sova nu, vi hörs. Pussar!

Monday


Nu är måndagen slut och jag tänkte bädda ner mig och somna framför Vänner nu. Har fått lite plugg gjort och är helt död nu. Känner mig konstant trött, men det beror ju på hur jag mår atm.
Var hur som helst hos vårdcentralen idag och pratade med dom, tog massa prover osv. Så nu får jag bara vänta och se. Får bara kämpa mig igenom den här sista veckan i skolan innan vi får lov igen. Min helg kommer bli mysig och rolig så har mycket att se fram emot. Sen kan jag bara ta det lugnt och återställa kroppen hela veckan.

Imorgon ska jag till skolan som vanligt och ska dra direkt till jobbet därifrån. Så det kommer bli en lång dag, jag hoppas innerligt att kroppen och huvudet vill samarbeta! Det tror jag. Har en liten kämpe inom mig serrni.
Nä, vi hörs. Pussar!

O M G





Ååååå jag är så taggad och glad nu!! Äntligen fått den! Den sitter bra, var först lite rädd att jag tagit en för liten, men den är nästan liiiiite för stor. Men hellre det än för liten iallafall! Jag bryr mig inte, för den är så grym och jag är så förbannad jävla fucking taggad!!!!!!

50 shades.

 
Kom hem från bion för en stund sen och såg självklart inget annat än Fifty shades of Grey. Jag har ju läst böckerna och har varit så taggad inför den här filmen i evigheter typ haha. Tycker faktiskt den var riktigt bra!
Har bara slappat hemma idag och tagit det lugnt, försökt rehaba och återställa kroppen lite men det gick inge vidare.. Ska försöka lägga mig och sova nu så jag orkar upp imorgon. Pussar!

Sunday


Godmorgon! Söndag idag och helgen är snart över. Just nu mår jag bättre, har dock lite huvudvärk. Det blev en riktigt slapp valentines day igår, mådde ju som sagt så dåligt. Jag och Niklas åt middag här igår med hela familjen plus vår kusin som kom över, sen satt vi alla och kollade mello tillsammans. 
Ska bara ta det lugnt nu på morgonen och sen duscha och fixa mig för att dra in till stan. Ska se 50 shades med mina tjejer ikväll och är riktigt förväntansfull faktiskt! Ser fram emot det jättemycket. Vi hörs senare, pussar!

Sad.

Mår SKIT. Är också så ledsen för att Niklas får stå ut med mig och mitt dåliga tillstånd en dag som denna. Det som skulle vara en bra och mysig dag och han får bara stå ut med att jag ligger i sängen och knappt kan röra på mig. Det är så svårt att vara pigg och glad när man mår såhär dåligt. Det suger verkligen ur all energi. Får liksom dåligt samvete och känner mig som världens sämsta flickvän som inte kan komma upp ur sängen. Men det gör mig också så glad att jag har honom i mitt liv, som ställer upp och är med mig och tröstar mig nu.

Nej men på måndag ska jag ringa och boka tid för att kolla vad det är för fel på mig. Jag är ung och ska inte ligga i min säng och må såhär dåligt, speciellt inte såhär länge. Det är inte normalt. 

V-day: Be thankful for the good stuff and fuck the bad.

 
Hej på er! Idag är det alla hjärtans dag och jag är glad över att få vakna bredvid mitt hjärta idag och att även få somna bredvid honom ikväll. Vad ska ni hitta på en dag som denna? Jag och Niklas ska nog bara ta det lugnt, mysa och kolla på mello.

Något man verkligen börjar märka när man blir äldre är vilka man ska spendera sin tid, sina känslor och sin energi på. När man var yngre kunde man tycka det var viktigt med många vänner, men nej nu är det guld att ha få bra personer runt om dig. Var med dom du mår bra av. Visa dom personerna att du uppskattar dom och är tacksam för att du har dom i ditt liv. Och framförallt behandla andra som du själv vill bli behandlad. Jag är så glad för att jag har min fina pojkvän i mitt liv, mina fina vänner och min fina familj. Puss!

White room










Friday 13.


Hellu, hur är det? Med mig är det okej, känner mig sjukt trött och sliten bara. Fick åka till vårdcentralen imorse av flera olika anledningar. Så har verkligen ett helt jävla apotek här på mitt lilla bord i mitt rum haha.
Men nu har jag fått lite ordning i mitt rum. Vi har lite grejer kvar att göra bara. Tvn fattas, en fåtölj fattas fortfarande, plus att en garderob som står här ska ut. Så det blir att måla och spackla lite.
Vi hörs senare, pussar!

Handyman


Hejsan svejsan. Har under dagen fixat massa här i nya lägenheten och även åkt en sväng till Ikea och köpt ny byrå till mig! Just nu står Niklas och bygger ihop den. Så söt.
Vi är strax klara med den och sen tänkte jag verkligen bara slappa i sängen tills jag somnar. Är ledig imorgon så ska bara ta det lugnt, imorgon tänkte jag kanske dra en sväng till simhallen och sen strosa ner till Åhléns och köpa lite grejer. Vi hörs, puss!

Bomber.


Lite bättre bild på min nya bomber. Ska även köpa en precis likadan i svart. Har ju haft både en svart och en grön men dom är rätt så slitna, så nu får det bli två nya!

Room.

Lite av mitt rum. Har alltså två gigantiska fönster. Dom ser kanske inte så stora ut på bild, men tänk att det är 3 meter i tak. Så det är enormt!

Hej på er! Efter en god natts sömn så mår jag lite bättre, men stannade hemma från skolan ändå. Jag och mamma har köpt lite thaimat här och ha till lunch, sen ska vi fortsätta packa upp. Det är så mycket kvar att göra. Ikväll ska vi ta en sväng till Ikea för att köpa en byrå och fåtölj till mig! Sen ska jag hem och umgås med Niklas lite.
Hörs senare, kramar!

Ack Sundbyberg.

Emelie, mamma och Diddi som börjar packa upp dom första lådorna.
Hur det ser ut från vår balkong.

Asså HERREGUD vilken dag! Jag vaknar imorse och mår som en påse skit. Jag åker till skolan ändå och jag var väl där ca 1 timme, sen var det bara för mig att vända tillbaka hemåt för jag mådde så dåligt.
Så fick alltså åka hem till Bergshamra igen eftersom det var så pass tidigt att flyttgubbarna inte ens hade kommit än. Så jag låg i soffan och vilade fram tills dom kom och tog alla möbler. Fick sitta i en tom lägenhet med mamma och bara vänta på att klockan blev ett, då vi fick våra nycklar, samtidigt som jag mådde skit.
Men tillslut så kunde vi åka till Sundbyberg och vi kunde börja packa upp. Började må lite bättre precis innan alla kom. Vi var ett helt gäng här som hjälptes åt och som sen avslutade dagen med massa pizza (sushi för min del).
Jag och mamma fick även åka en vända till och hämta upp massa grejer i Bergshamra, typ kläder, mat, kuddar osv. Så nu ligger jag äntligen nerbäddad i ett hyfsat städat och ordnat rum HELT SLUT. Är verkligen helt slut i både kroppen och i huvudet, speciellt när man endast fått några sushibitar i magen på över ett dygn. Men lägenheten är fan så sjukt fin och mitt rum är så fint! Så är nöjd, trots att jag mår bajs. Vi hörs vidare imorgon, pussar!

Natti

Tänkte bara kika in och säga natti! Ligger och mår skit nu igen, det här jävla illamåendet och huvudvärken vill verkligen inte gå över och är så otroligt trött på det. Om jag fortfarande mår såhär imorgon blir det jobbigt, eftersom jag inte har nånstans att vila...
Nu har jag hur som helst packat ner typ allting och även hunnit plugga lite. Nu ligger jag och kollar på en barnfilm, min bästa terapi och det bästa avkopplandet när jag mår dåligt.
Vi hörs imorgon, då jag faktiskt bor i Sumpan!!!! Kram

Sista dagen i Bergshamra


Hej på er. Har haft en bra och rolig dag i skolan, mycket skratt med fina och bra människor. Idag är jag så glad och spänd eftersom vi drar härifrån imorgon. Ska bli så sjukt kul!
Ska packa allt sista idag och ikväll blir det fika för att fira sista kvällen i Bergshamra.
Imorgon när jag slutar skolan åker jag inte hem till bergshamra igen, utan åker hem till Sundbyberg. Så kul!!

Goodnight


Tänkte bara säga godnatt! Tog äntligen tag i packningen, och fasiken vad trött man blir. Vi har försökt packa så mycket det går idag, eftersom vi imorgon tänkte köpa hem massa gott och mysa sista kvällen i den här lägenheten innan vi tar allt pick pack och drar härifrån. 
Godnatt, puss!

My baby






Kan inte få nog av bomberjackor <3

Ny vecka.


Hej på er! Kom hem från skolan för ett litet tag sen och har bara chillat sen dess. Måste verkligen ta tag i all packning men orkar verkligen inte!! Nu känner man att det börjar bli jobbigt att bo och leva här eftersom typ nästan allt är nerpackat och det står bara lådor överallt.
Tänkte kanske dra in till stan senare och kolla in lite saker.
Vi hörs, puss!

Sista söndagen.

 
Japp, det var den helgen det. Och det var inte vilken helg som helst, utan den sista helgen i Bergshamra! Jag fick dock inte spendera den sista söndagen ute i det fina vädret utan jag fastnade med jobb fram tills nu. Men men, behöver ju pengarna. Behöver pengar till London plus att jag så helvetes gärna vill göra the perfect tattoo. Asså har velat göra denna i evigheter och har verkligen bestämt mig för att göra den, men den kommer ju kosta en del. Det är ju den enda lilla anledningen till varför jag inte gjort den än, för jag inte haft dom pengarna. Det ultimata skulle ju vara om jag hann göra den innan sommaren. Men kanske också får göra den efter sommaren istället!
Hur som helst, nu tänkte jag verkligen bara slappa för har mått PISS hela helgen. Är helt död nu. Packningen får vänta tills imorgon känner jag!
Pussar!

Pad thaiiuuuyyy

Igår från när vi var hos min syrra och firade Daniel som fyllt år! Jag låg mest och slappade i deras soffa hoho.

Hejsan på er! Sitter nu på wokstugan och väntar på mat, så jeeevla gott. Har varit full rulle hela dagen. Jobbade imorse vilket gick skitbra, och sen drog vi och firade småkusinerna ute i Bålsta. Vi åkte direkt därifrån hit för vi var så sjukt hungriga.
Ska strax åka till Niklas, vi ska bara chilla och kolla mello. Ska bli mysigt!
Vi hörs, puss!

Omg yes.










Helg wopwop.

 
Halloj! Nu checkar jag ut och tar helg. Var i skolan idag och kände mig seriöst som en död jävla spagetti typ. Var så sjukt trött och seg. Men sen gick jag och tjejerna och fikade efter skolan och då blev jag faktiskt piggare. Vi bara pratar om London hela tiden, haha vi är så taggade!
Efter det träffade jag Niklas och kom hem precis alldeles nyss. Tänkte bara lägga mig och kolla på en rulle nu och slappa.
Min helg kommer ju inte bli så kul direkt haha, jobbar lördag morgon och sen ska jag och Niklas även jobba hos pappa på söndag. Menmen, så är det ju ibland. Men på lördag kväll kanske man kan hitta på nåt kul? We'll seee. Puss!

Nightynight



Hejhej! Kom hem för en liten stund sen. Vi var hos min kusin för att hämta lite grejer och snacka lite. Nu tänkte jag ta det lugnt resten av kvällen. Tänkte kanske klicka hem lite stuff till London! Har spanat in ett par klackar, en klänning och en jättefin trenchcoat. Är så sjukt taggad på London!!
Vi hörs, pussar!

Woupsidaisy..

 
Godmorgon! Jag råkade dock försova mig haha.. Vaknade för typ 20 min sen och börjar om en kvart. Åker till nästa lektion istället!
Idag är det bara en vecka till flytten vilket jag tycker är helt sjukt! Är så jävla taggad och längtar så. Det kommer vara så konstigt på onsdag när jag flyttar. Åker från mitt hem i Bergshamra till skolan på morgonen och åker hem till mitt nya hem i Sumpan när min skoldag är över. Får typ sätta larm på telefonen så den påminner mig om att ta blåa linjen mot Sundbyberg, så jag inte hoppar på röda linjen mot Bergshamra. Kommer säkert åka fel i början haha!

Jaja, vi hörs senare. Puss!

Relaxa


Halloj, hur är läget? Själv har jag gått med huvudvärk hela dagen. Men har haft en sjukt chill dag i skolan så det gör inte så mycket! Vår skola hade friluftsdag idag, men vi treor fick stanna i skolan och "jobba med gymnasiearbetet". More like chilla i soffan och snacka skit hela dagen.  Rätt najs närvaro liksom!
Hur som helst så ska jag lägga mig i sängen snart och dricka te och hoppas på att huvudvärken + illamåendet går över snart! Kramkram

Live

VARFÖR är jag i tråkiga, kyliga och regniga Sverige när jag lika gärna kan vara på någon sån här plats? Vill verkligen bara dra iväg till något varmt ställe. Vill till havet, palmerna och solen. Här njuter jag som mest och mår som bäst.
Funtar typ helt seriöst på att jobba ett tag efter studenten, men sen bara dra iväg nån månad till typ antingen Australien eller Thailand och backpacka. Fyfan vilken grej!






I'm awesome.


Sitter nu hemma i soffan och är helt slut haha. Det gick väldigt bra på Ica idag, första arbetspasset! Kom ihåg typ allting!
Även fast jag kom ihåg det mesta och att det inte var nytt för mig så är jag ändå helt slut nu. Varken jag eller mamma orkar laga mat nu så vi ska köpa pizza så fort hon kommit hem.

Får se vad jag hittar på ikväll, det beror på om huvudvärken vill försvinna eller inte. Vi höres! 

Lets go


Hej på er! Vaknade imorse när klockan ringde och min huvudvärk hade inte gått över från igårkväll. Så sov vidare och vaknade för ett litet tag sen. Dock är huvudvärken kvar. På detta är jag nervös för jag ska jobba på Ica för första gången idag. Kommer ju ihåg mycket, men kommer fortfarande vara långsam i början och säkert göra några fel. Har inte sovit alls bra den här morgonen för jag varit nervös. Men får verkligen hoppas att det går bra idag!
Ska dricka massa vatten nu och ta fler tabletter och vila fram till 1. Puss!

Goodnight


Okej nu har jag packat ihop en hel del från mitt rum. Det som står kvar i hyllan och i byrån är saker jag inte kan packa ner förrän dagen innan, saker jag måste ha varje dag. Det var typ tusen gånger jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara och är därför helt slut nu. Det blev inge plugg idag, det blev bara slapp framför Sex and the city. Man får sån jävla girlpower av den!
Nu tänkte jag lägga mig och försöka sova. Vi hörs, puss!

Sundaymood.


Hej på er! Nu är helgen över igen och jag har haft en väldigt bra och lugn helg. Väldigt skönt faktiskt. Träffat både fina vänner, pojkvännen och umgåtts med familjen lite. Idag har vi börjat packningen här hemma och vi har tagit en prommis ner till Café Sjöstugan och fikat. Nu kom vi precis hem och jag ska sätta på Vänner och börja rensa och packa mitt rum. Nu är det ju bara 1,5 vecka kvar!!
Kanske ska plugga lite ikväll också, får se. Har blivit så ambitiös haha vad hände liksom?

Nu är det ju februari också, vilket jag ser fram emot så himla mycket! Det är så mycket kul som händer den här månaden! Så jag är glad, pigg och taggad på livet just nu!!:)

Give me now








RSS 2.0