ÄlskartSista juni.


Hej på er!
Nu var det ett litet tag sen, men har gjort massvis med saker. Träffat kompisar, jobbat och massa annat!

Var faktiskt i stan igår och fick med mig riktigt mycket och fina grejer! Ett par vans för halva priset (så najs?!), Calvin Klain underkläder, två ryggsäckar, några croptops, och det superfina läppstiftet jag har på bilden! Älskar det! Har förut fått för mig att jag inte trivs med det, men satan vad fel jag hade. Trivs superbra i det! Är lite sugen på att köpa ett till men i en lite mer diskret färg att variera med. 

Idag ska jag träffa tjejerna, vad vi ska hitta på det vet jag inte. Återstå att se! Pusspuss.

Boring


Gokväll på er!
Jag är så otroligt uttråkad på dagarna nu så det är helt sjukt. Det hade ju varit annorlunda om det hade varit bättre väder, då hade man iallafall kunnat gå ut. Men nu kan man inte göra så mycket. Speciellt när kompisarna är bortresta och alla andra jobbar hela dagarna. 
Har haft Wallander-marathon här hemma när jag inte haft ett skit att göra. 

Nä, imorgon börjar jobbet mer så då kommer jag ju iallafall ha något att göra! Det kommer vara dagar då det kommer vara helt okej att jobba och så kommer det vara dagar då jag skulle dö för att göra nåt annat och vara ledig haha.

Vi hörs, puss! 

denim will never die.Har äntligen fått hem en vintage Levis jacka! Älskar den! Mumma.

SöndagHalloj!! Åh, har söndagsångest men vet fan inte varför? Tror att min ångest inför allt jobb börjar krypa fram lite nu. Jag känner mig SÅ löjlig för jag ska ju vara glad att jag ens har ett jobb? Men är antagligen så van att verkligen vara ledig på somrarna, så att jag får lite ångest över att jag inte kommer få ett sommarlov den här sommaren, och antagligen aldrig mer igen. Nä usch.. 

1 vecka senare


Hej på er! Hur har ni haft det de senaste dagarna? Jag har haft det jättebra. Har haft det fullt upp hela dagarna. Idag är det prick en vecka sedan studenten och det känns helt sjukt över hur snabbt tiden går. Känns som jag tog studenten igår. 

Vi har varit och tältat med några av klassen vilket var jättemysigt på kvällen, tills man skulle lägga sig i det där jävla tältet för att sova. Det var hemskt hahaha, man frös så mycket och fick så ont i kroppen. 

I onsdags och igår var det massa studentfiranden, kom väl hem vid fyra imorse haha. Nej men det var riktigt kul! Försöker verkligen göra så mycket som möjligt nu när jag är hyfsat ledig, sen i juli kommer jag jobba en hel del så jag kommer vara både upptagen och trött. Nu ligger jag iallafall på balkongen och solar, BEHÖVER FÄRG!

Kan vi spola tillbaka tiden?Herregud, den här dagen var PERFEKT. På alla sätt och vis. Fällde en tår här och där, men var också så otroligt glad. Åh, vill uppleva detta igen tillsammans med dessa människor!! 

Sista dagen


Japp, idag spenderade jag min allra sista dag i skolan innan studenten. DET ÄR SÅ FUCKED UP! Liksom va, ska lilla jag ta studenten om två dagar? Känns som jag fortfarande är 16 och ska börja gymnasiet snart. Det har gått gått läskigt fort nu den sista terminen, vi kan själva inte förstå det. Det var så sorligt när vi idag kramade om varandra och kom på att nästa gång vi ses står vi där i våra mössor och ska ta studenten tillsammans. 
Imorgon står det flera saker på schemat, det är att möta upp några av tjejerna i klassen och handla till champagnefrukosten, sen ska jag bara hem och börja förbereda. Jag ska raka benen, måla naglarna, ja allt som behöver göras! Provade idag att köra en provsminkning och locka håret bara för att se hur lång tid allt kommer ta. Kommer behöva gå upp ca 2 timmar innan jag ska åka mot champagnefrukosten listade jag ut haha. Det blir en lååååång och känslosam dag. Herregud. Är så taggad, men vill samtidigt inte. Separationsångest x1000. 

DENNA VECKA!

Fick hem dessa idag som jag ska ha på studenten! Jag fick ju ett par i födelsedagspresent som var meningen att ha på studenten, men jag var lite dum i huvudet och provade dom aldrig riktigt ordentligt. Tog bara på mig dom lite snabbt. Men när jag skulle gå med dom så var dom alldeles för stora! Detta märker jag alltså typ två veckor innan studenten. Fick alltså beställa hem ett par nya och fick hem dom idag. Kan äntligen pusta ut, för nu är jag helt klar med min outfit till studenten! 

Idag har vi suttit i skolan och fixat våra lakan till studenten, samt våra t-shirtar vi alla ska ha på flaket. Vi alla ska ha en vit t-shirt där vi skrivit klass + våra egna klassnomineringar. Så på min står det SAB12, klassens sunshine. Herregud, nu börjar det verkligen kännas verkligt, men samtidigt inte. Stod och kramades med Wille idag och pratade om hur kul allt är men också så sorligt. Jag vet att vi alla kommer hålla kontakten efter gymnasiet men man kommer ju inte alls ses på samma sätt längre. Så det blir ju ett hejdå till att vara klasskamrater och att få träffas varje dag. 


RSS 2.0