Just go.


Jag och mina tjejer har idag spontanbokat en resa till Magaluf! Vi åker redan nästa vecka. Det ska bli så himla sköööönt! Ni förstår inte. Magaluf är inte drömresemålet direkt och det är ju inte högsäsong nu, men det skiter vi i. Det var svinbilligt och det är varmt och soligt där. Något jag även är spänd inför är att det bara tar typ 30 min med buss in till Palma, jag älskar den staden! Jättefin och mysig. Jag brukar ju åka till Mallis med familjen och vi brukar ofta ta en heldag inne i Palma och strosa runt där hela dagen.

Det började med att det bara var Lydia och Diana som skulle åka, dom bokade sin resa redan igår, men när vi andra fick höra priset så bestämde vi oss för att vara lite yålå (hoho) och joina dom. Så vi satte oss och bokade flyg och hotellrum! Jag, Lydia och Diana åker redan den 9:e april, och de resterande tjejerna kommer ner till oss den 11:e. Sen åker vi alla hem tillsammans den 16:e. Där nere ska vi njuta av värmen och solen innan vi kommer tillbaka till skolan och kör sista spurten!


Framtidsångest

 
Jag som alltid hatat skolan så mycket, börjar nu tycka om den, av två anledningar. För att jag trivs så bra med mina klassisar, men också för att skolan är ju trots allt bekvämt för oss. Det är det enda vi gjort i våra liv, att gå i skolan. Man vet exakt hur ens år kommer se ut, man vet exakt vad som kommer. När vi slutar skolan vet vi inte längre.

Den här känslan bubblar upp lite då och då. Jag VET ju vad jag vill göra i framtiden. Eller vet och vet... Jag vill väl göra typ femtioelva olika saker, bara att jag inte när jag ska göra det och vilken ordning. Jag vet inte heller om jag klarar av det eller om jag kan göra det? Jag vill ha det skönt och bekvämt, samtidigt som jag vill ta risker och bara köra. Jag vill prova mig framåt lite. Jag vill göra så mycket just nu och jag känner mig så begränsad. Jag ser fram emot framtiden, samtidigt som jag inte vill gå in i den. Måste bara våga.

Framtidsångest i hög grad!


Sick.


Fyfan vad jag mår. Varit sjuk i några dagar nu och det går liksom inte över, känns bara som det blir värre. Så stannar hemma från både skola och jobb idag. Jobbet tar jag igen senare i veckan och skolan får jag försöka ta igen här hemma trots att jag har ont typ överallt. 
Nä, nu ska jag bädda ner mig i soffan och drömma mig bort lite. Puss!

Monday



Hej på er! Kom precis hem från frissan och det var riktigt skönt att få bort allt slitet hår. Först sa jag att hon inte fick klippa mer än 2 cm, sen mitt i allt så sa jag att hon skulle ta allt slitet så jag bara blev av med skiten. Skulle ändå behöva klippa det förr eller senare igen.
Men hon visade mig lite bra produkter jag kan köpa oc styla håret med så det inte blir så rakt och tråkigt, så det ska jag absolut göra! Det är det jag tycker är jobbigast med mitt hår. Absolut det är fint och har en fin blond färg, men jag HATAR att det är så rakt och tråkigt. Har ingen som helst volym över huvudtaget och det hatar jag. 
Men, ska försöka styla till håret lite så det får lite volym också! 

My dreamhome.





Tea and sum' movie

Hello fellas! Förkylningen har blivit ännu värre nu. Är helt täppt så kan knappt andas, plus att jag har så brutalt ont i min hals.
Har ju inte gjort så mycket dock att jag bara legat hemma hela dagen, det har ju ändå varit pissväder. Har haft en sån där ta-hand-om-sig-själv-dag. 
Har suttit och glott på mina nya älskade sneakers hela dagen också. Hoppas på bättre väder snart så man kan börja använda dom!
Pussar!

Så. Trött.


Godmorgon höll jag på att skriva, men har varit vaken ett tag nu. Halloj på er! Jag är fortfarande väldigt sjuk, är jävligt förkyld och hostar. Som tur är så är jag faktiskt ledig imorgon, men ska till frissan imorgon och klippa mig. 
Har bra mycket ångest inför detta, för mitt hår är så slitet så hon kommer få klippa en hel del..
Men, alltid fräscht att få klippa sig lite! Tänkte att jag kör en sista klippning nu innan studenten så hinner det växa ut lite tills dess.


Nike Air Max.


Kom hem från stan för ett litet tag sen och fick med mig dessa! 
Åh, är så himla kär!
Är så nöjd och jag tycker dom är lagom liksom. Perfekt nu till våren! 

Friyay!

Lite nya fräscha naglar!

Hallu! Är fortfarande liiiiite sjukis, men mår betydligt bättre idag. Ska åka in till studion idag igen för att lämna handpenning. Sen måste jag hem och plugga. Men blir en lugn och skön fredag idag! Ska bara slappa framför Lets dance ikväll tror jag med mitt hjärta. Vi hörs!

Helg - tack och hej.


Så otroligt skönt med helg! Blev sjuk igen inatt. Jag och Embla har smittat varandra fram och tillbaka nu, så nu var det min tur igen. Men gick till skolan ändå eftersom jag ändå får helg nu. Så ska bara ta det lugnt och reparera mig den här helgen!
Har hur som helst bokat tid till min gadd idag. Är så förbannat taggad!! Fick sällskap, både Embla och Diana följde med och dom båda bokade också tid. Vi kör liksom tre dagar i rad. Först Embla, sen Diana, sen jag. Så vi  kommer hänga i studion rätt mycket haha! Är iallafall jättespänd och taggad!

Give me







Wednesdayayayay


Halloj på er! Hur är det? Med mig är det så bra. Har varit så glad och förväntansfull hela dagen! Don't know why men spelar roll. Kommer också troligtvis kunna göra min tatuering som jag velat göra i ett år typ ganska snart. Tänkte dra förbi där imorgon för att boka tid. Åh är så lycklig!! Att tatueringar kan göra mig så glad haha. 
Nu tänkte jag plugga lite innan Niklas kommer hit. Vi hörs sen, puss!

Plugga plugga plugga.

Japp, suttit med datorn framför näsan hela dagen. Inte det roligaste en sån här himla fin dag. Har en hel del kvar att göra också, men nu tänkte jag faktiskt ta ett break och kolla på Harry Potter innan jag fortsätter med nästa uppgift.
Vi höres senare!

Söndag


Hellu! Har haft en mysig men lite hektisk söndag. Vi har åkt fram och tillbaka i princip hela dagen, lyft massa skit upp och ner i huset. Vi har bland annat köpt en fåtölj till mitt rum, så nu händer det lite här!
Vi gick hur som helst till Texas Longhorn och käkade middag vilket var så himla satans gott!
Snart kommer Niklas och hämtar upp mig, jag kanske sover hos honom inatt jag får se, mår inte så väldans bra nu. Ligger med huvudvärk och känner mig allmänt hängig. Ååh så trött på att vara hängig och trött..
Men men, vi hörs hörni. Puss!

Sunday.


Hej på er! Hade verkligen en jättetrevlig kväll igår. Firade kära Lydia med alla mina bruds. Åt en så god middag!!
Idag blir det att dra en sväng till Ikea och köpa lite grejer, sen ska jag faktiskt bara slappa hela hela dagen.
Puss!

Everything and nothing.



This jacket tho.


Älskar. Denna. Så. Mycket.
Så taggad på våren nu!!

Friday!


Halloj! Hur är det med er? Med mig är allt bra. Ligger nu i soffan helt död efter en dag på stan. Vaknade upp hemma hos Niklas imorse, stod på hans balkong och glodde på solförmörkelsen haha! Tyckte det var så coolt!
Åkte sen in till stan för att köpa en svinsnygg beige trenchcoat! Så himla nöjd. Sen mötte jag upp mina bruds på en spontan fika, eftersom Lydi fyller år idaaag!
Nu ikväll ska jag nog dra till simhallen och sen bara träffa Niklas och gosa framför en film med chips och cola.
Puss!

Wednesday.


Hej! Hur är det? Med mig är det bra. Är sjukligt trött efter den här långa dagen. Var i skolan vid 9 imorse och kom hem runt halv 9 nu ikväll. Åkte direkt från skolan och jobbade. Så ligger helt deckad i sängen nu och är redo att lägga mig.
Så vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Inspiration.



Solig dag

Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det sådär idag. Har haft en jättemysig dag i solen med Embla och Jossan. Vi hade lite picknick vid vattnet. Men har haft sprängande huvudvärk sen dess. Har legat i sängen hela eftermiddagen och kvällen i princip.
Imorgon blir det skola som vanligt, sen ska jag träffa min älskling. Så det blir mysigt det. Vi hörs, puss!

Thankful.


Nu känns det bara som våren och studenten närmar sig mer och mer och jag har lite blandade känslor gällande detta. Att sluta själva skolan och slippa allt pluggande och läsande ska bli skönt. Men jag börjar faktiskt bli lite ledsen över tanken att vår fina klass ska splittras och att jag inte kommer träffa dessa fantastiska människor varje dag längre. Kände verkligen det på vår skiva, att det inte är långt kvar och att den dagen kommer bli väldigt känslofylld. Man kommer känna både lycka och sorg samtidigt. När jag springer ut med mina fina klassisar i handen så kommer jag probably ha både glädjetårar men framförallt ledsna tårar. Det kommer vara speciellt.

När jag slutade nian var jag faktiskt väldigt lättad, då jag inte alls trivdes där de sista åren i högstadiet, inte minst i nian. Jag var glad över att få avsluta ett kapitel i livet och börja gymnasiet och där starta ett nytt kapitel. Även fast jag inte trivdes där så grät jag på skolavslutningen. För alla andra grät, för att man ändå avslutar något som är bekant för en. Men kan ni då förstå hur mycket jag kommer gråta på studenten, samtidigt som jag kommer vara så glad för min och min fina klass skull? 

Ni kan nog lista ut själva hur NERVÖS jag var inför gymnasiet, då jag så innerligt hoppades på att jag skulle trivas bättre i min klass i gymnasiet. Och oj vad rätt jag hade. Aldrig trivts såhär bra med en sån här stor grupp människor förut. Är så himla cp helvetes glad över att jag träffat dessa människor och att jag fått spendera mina tre år på gymnasiet med just dom. Nu gäller det verkligen att spendera så mycket tid tillsammans det bara går innan vi ska splittras. Usch det bara hugger i hjärtat och själen typ haha..

Sunday funday.


Gokväll på er! Guuud så bra jag mått idag. Har verkligen känt sån lycka inombords idag! Haft sån energi och känt sån power typ haha. 
Vi har hur som helst fixat lite i mitt rum idag, men det är ännu inte helt klart. Nu väntar vi bara på fåtöljen! Den ska vi dra och handla så fort vår bil är lagad.
Imorgon är jag ledig också vilket ska bli skönt! Får hoppas på att det är fint väder imorgon också så man kanske kan gå ut lite.
Pussar!

Shopping


Hade en riktigt bra shoppingdag idag! Är verkligen supernöjd över dessa saker jag hittade och är typ överlycklig just nu haha. Hittade äntligen ett par boyfriendjeans som seriöst satt som en smäck! Och en helt cp fin kappa som jag väntat på ska komma ut i några månader. Nu satan är jag redo för våren, det enda som fattas nu är ett par nya fräscha sneakers, men det får bli nästa månad!

Vårsolen


Hej på er! Mår lite bättre idag, fortfarande sjuk dock. Men det stoppar mig inte utan jag är påväg in till stan nu för att kolla runt lite och gå runt i vårsolen tänkte jag.
Puss!

Friday



Hejsan svejsan! Äntligen fredag och jag är glad även fast jag är sjuk. Jag och mamma ska strax gå ner till Åhléns innan vi ska hem och käka mat. Senare ska jag bara träffa min älskling och gosa med honom. 
Hoppas ni får en bra fredag!

SAB12 STUDENTSKIVA.







Gud vilken rolig kväll jag hade, trots att jag var väldigt sjuk och alltså kände mig väldigt besvärad. Jag dansade och hade kul så länge jag orkade, och hade verkligen sjukt kul så länge det varade! Strax innan 2 sa min kropp ifrån och jag orkade knappt röra på mig mer, så då hoppade jag in i en taxi. Valde att inte dricka nånting igår eftersom jag var så sjuk och förstod att jag redan skulle må tillräckligt dåligt idag.. Är verkligen riktigt risig nu alltså haha!

Men jag, James, Matilda och Filippa var där en timme innan för att dekorera, fixa bordsplaceringen osv. Sen kom alla andra samt allas gäster vid klockan 7. Vi käkade en god trerätters middag, vid 10 var det dags för alla middagsgäster att åka hem och då började festen!

Under middagen delade vi ut alla "klassens", och alla var verkligen så sjukt bra gjorda! Klockrena nomineringar och rim, som verkligen passade in på varje person. Jag trodde verkligen inte jag skulle få en sån här fin nominering, blev jätteglad när dom skrek ut mitt namn på denna haha!

Ska bara ta det lugnt nu resten av dan, träffade syrran en snabbis och käkade donken. Nu är jag seriöst helt död, snoret bara rinner och jag har ingen röst typ.. Fy. Vi hörs, puss!

Fucking love it.








Just my luck.


Hejsan på er. Har som vanligt varit i skolan, fikade med tjejerna efter skolan, åkte sen hem för att träffa Niklas. Vi har verkligen bara tagit det lugnt och legat nerbäddade i sängen hela kvällen, för jag har blivit sjuk... Känner bara vadfan? Why haha? Så SURT när min skiva är imorgonkväll. Självklart kommer jag gå oavsett, men hoppas verkligen att jag inte känner mig trött och svag imorgon då, så jag kan ha kul på riktigt och inte vara begränsad! Kanske skiter i skolan imorgon och tar det lugnt hela dagen. Får se! Är iallafall taggad och det ska bli så otroligt kul att ha en riktigt bra kväll med världens bästa klass!

Taggad till tusen.


Har nog haft den längsta och jobbigaste skoldagen på länge haha, men det var ändå hyfsat okej. Jobbade en del med gymnasiearbetet som snart är klart, sen satt vi mellan 3-4 timmar och försökte hitta en bra bordsplacering till vår studentskiva som är nu på onsdag! Det ska bli kul, men alltså ni anar inte hur FRUSTRERANDE det var att sitta i timmar för att hitta en bordsplacering där alla blev nöjda och där rätt antal fick plats vid varje bord. Efter det var det bara att dra in till stan för att handla lite grejer till skivan. Så nu är allt det klart iallafall!

Nu ska jag hur som helst bara slappa och ta det lugnt. Är rätt trött efter den här dan, speciellt nu när vi måste göra massa grejer här hemma efter incidenten igår. Så vi hörs!

Usch

Lite nya naglar idag.

Detta har varit en HEMSK dag, minst sagt. Är fortfarande rätt skakis om man säger så haha. Nej men dagen börjar jättebra, jag mådde mycket bättre idag, vi bokade resa till Mallorca och allt, det var sol och fint väder. Vi bestämmer oss för att börja fixa lite här hemma. Vi ska borra upp extra skåp över dom vanliga skåpen i köket, som "överskåp" ungefär. Eftersom vi har så himla högt i tak så är det väldigt långt avstånd mellan köksskåpen och taket. Så pappa börjar borra. Han hinner väl borra in 2-3 millimeter, och det säger bara pang och han har borrat in i en vattenledning. Så det börjar spruta ut vatten i hela lägenheten, vi alla får panik och vetefan vad vi ska göra. Min uppgift blir att ruscha ner till porten för att hitta ett nummer man kan ringa vid såna här nödsituationer. Jag hittar inget jävla nummer och får panik och kan verkligen inte tänka, för det enda jag vet är att det sprutar ut vatten i lägenheten och risken är stor att vi precis förstört vår lägenhet som vi precis flyttat in i. Jag kutar upp i lägenheten igen och då har mamma och pappa lyckats stänga av vattnen, men det är bara en gigantisk vattenpöl i hela lägenheten och över hela golvet. Vi tre får då springa in och hämta alla handdukar och torka upp allting. Ungefär 1-1,5 timme senare hade vi lyckats torka upp allting.

Det kanske inte låter som värsta grejen, men ni förstår inte chocken och hur sjukt rädda och panikslagna vi blev. Alltså det bara forsade ut vatten och alla får panik och bryter ihop typ, för vi vet att detta kommer förstöra vår lägenhet. Mitt i allt denna panik så blev vi också så arga, för vi inser att dom bara har spacklat och målat över en hel vattenledning, det finns alltså inget som helst avstånd till röret. Vi hade ju aldrig nånsin kunnat ana att en vattenledning skulle ligga 2 mm bakom.

Åh nej, fy. Detta var hemskt. Vi har alltså inget vatten i varken kök eller det ena badrummet. Som tur är så har vi vatten i ena badrummet, så vi ändå kan duscha, gå på toa och hämta vatten där! Så det ska vi verkligen vara glada för. Golvet klarade sig som tur var, men vissa grejer kommer vi få byta ut i köket för att det blivit vattenskadat. 

Så jag kan säga att det ska bli sjukligt skönt att lägga sig och sova snart. Är HELT slut och utmattad efter den här dagen. Nej, usch. Vi hörs nån annan gång, godnatt på er!

With my girls.





Hej på er! Hur är det? Med mig är det inte bra alls.
Åkte in till stan med alla tjejerna och alla Katies kompisar, för att överraska henne med middag och en trevlig kväll på Woken! Vi åt helt okej mat och jag hade det jättetrevligt verkligen. Var glad, pigg och taggad. Vi skulle precis dra vidare och möta upp några från vår klass och allt var så frid och fröjd. Meeeeeen då ska (såklart) mitt illamående dyka upp från tomma intet. Det verkligen slog till och på två sek så mådde jag vidrigt. Då visste jag på en gång att detta inte var nån idé. Tog en taxi och kom hem vid elva kanske.

Så sjukt surt att detta ska hända mig när jag äntligen kände mig pigg och hade så himla kul. Orkar inte med det längre och är så trött på det.. Vill ta en paus från livet just nu, så känner jag. Eller från min kropp ett tag iallafall.
Ligger hur som helst nerbäddad i sängen nu och kollar på Madagaskar. Allt för att inte tänka på illamåendet.
Vi hörs, puss och godnatt.

Rayban



Fick dessa i födelsedagspresent. Har inte hunnit använda dom något än eftersom jag fick hem dom igår pga strul med storlekar och grejer. Men har redan kärat ner mig i dom! Mumma.


Mums.


Nu ligger jag i sängen hemma hos Niklas redo att sova. Måste ju upp tidigt till jobbet imorgon... Så segt. Men, det måste göras.
Orkidé var lika mumsigt as always. Asså dom har verkligen världens godaste Pad Thai. Det går verkligen inte att jämföra med dom. Så otroligt gott!
Imorgon är det full rulle. Jobbar till kl 13, direkt därifrån ska jag på brunch hemma hos Katie för att fira hennes födelsedag, sen hem, duscha och fixa mig, för att dra vidare på middag. Därefter ska jag möta upp Niklas och hans familj ute, sen hem och sova hos honom antar jag!
Hoppas ni får en bra helg. Pössar!

Love yourself.

Så sant som det är sagt. Tycker det är så snyggt och rätt sexigt med självförtroende. Även om du inte har din bästa hårdag, eller fick till den bästa outfitten, eller helt enkelt har en dålig dag - tänk positivt ändå. Tänk att du är awesome ändå. Jag har faktiskt aldrig haft dom problemen, att jag har haft låg självkänsla. Självklart har jag haft perioder då man känner sig lite sämre, lite fulare eller vad det nu kan vara. Men jag har aldrig sett det som något problem. Jag har sett det som en naturlig och fullständigt normal känsla man får ibland. Trots att man känner sig skitful en dag, eller har lite komplex för något; släpp det bara och tänk inte på det. Du är vacker som du är, så är det bara! Var med människor som får dig att må toppen så att du inte behöver tänka på allt negativa, då kommer det bara stråla om dig!

Så trött


Nu har jag helg äntligen. Ligger död i sängen nu med en hemsk migrän. Ska bara vila huvudet nu fram tills jag ska möta upp Niklas och käka.
Efter det ska jag bara hem och försöka ta det lugnt. Måste ju sova tidigt eftersom jag jobbar imorgonbitti.

Vi höres, pussar och kramar!

In my window.


Fick denna ljuslykta i födelsedagspresent. Tycker den passar så fint in i fönstret!

Almost friday!


Halloj! Gud vilken seg dag. Imorse vaknade jag i panik för jag insåg att min laddare gått sönder så att min lur dog mitt i natten, så jag försov mig. Fick kasta mig upp och springa in i duschen och sen åka till skolan.
Åkte efter skolan hem till Niklas för att pussa på honom lite grann innan jag åkte hem för att plugga.

Imorgon är det äntligen helg och jag ska käka på orkidé med Niklas! Är så taggad på pad thai<3333 
Vi hörs imorgon, puss på er!

Nattinatti.

Kom hem från simhallen för en liten stund sen. Jag och syrran gick dit och vi träffade på Joss också, så vi simmade runt där som tre gamla tanter haha. Men det var skönt faktiskt, har saknat den här känslan att komma hem och ha lite ont i kroppen efter man rört på sig! Har fått i mig middag nu och även världens godaste(!!) knäckemacka med skinka och avokado.

Ligger och kollar på Den bästa sommaren just nu, sån jävla throwback alltså. Älskade den filmen när jag var liten.
Vi hörs, puss och godnatt!

Nails


Sådär, nu känner man sig som en ny människa igen.

Bored

Hejsan på er! Jag har varit ledig idag, vilket har varit skönt för jag fick sova ut, men har haft en sån sjukt tråkig och värdelös dag. Asså sitter bara och väntar i sängen på att klockan ska gå, så jag kan gå till simhallen för att sen gå hem och sova. Har försökt plugga, läsa, sova, gå ner till Åhléns, ta hand om min sjuka pappa som degar i soffan. Har verkligen inte kunnat göra ett skit haha.
Ska iallafall simma sen med syrran, ser typ mest fram emot att basta haha. Men vi hörs sen, puss!

Light








Drömrum.





Asså har blivit som besatt av inredning. Kollar in bilder varje dag. Vill bara få mitt rum som på bilderna ovan. Vitt, grått och svart som bas, men några få diskreta och lugna färgklickar lite här och var i rummet. Som på kuddar, kanske några tavlor osv. Men, främst svart, vitt och grått. Asså älskar det!

Work work.


Hej på er! Var lite klantig och försov mig rätt rejält imorse... Så var ingen idé att dra till skolan med tanke på att jag bara har en lektion på måndagar. Men ska jobba ikväll till 22 så känner iallafall att jag gör något nödvändigt idag haha.
Vi hörs senare, puss!

Delibruket.





Hade som sagt lite släktfirande här hemma. Efter det drog familjen och vår kusin till Delibruket som ligger i gamla vattentornet i sumpan. Dom kom tvåa i pizza-SM faktiskt haha! Så ni kan ju tänka er hur gooooood pizza det finns där. Då får man in flera pizzor som man delar på. Jag tog dock in en pastarätt för har varit sugen på riktigt god pasta i flera dagar nu. Men jag fick några bitar pizza och allt var verkligen jättegott! Det var riktigt cool miljö också. Gamla vattentornet liksom. Så det är en gammal byggnad med skitball inredning! 
Nu ska jag måla naglarna innan Wallander början klockan nio. Pussar!

Söndag


Hej på er! Fy nu är höstlovet snart över... Fasar för att åka till skolan imorgon. Men idag blir en mysig dag iallafall, då min släkt kommer över för att fira mig. Så det blir lite bullar och tårta här hemma. Sen ikväll ska vi äta på världens godaste pizzeria här i Sumpan. Så det blir iallafall en bra söndag, så det dämpar söndagsångesten lite! Pussar!

RSS 2.0