Army




Herregud, är så nöjd!! Har letat som en galning. Och igår hittar jag äntligen en armyjacket för 350 spänn. Kap! 
Den är lite oversized, men det är exakt så jag vill ha det!

Interior



Klickade hem den här pallen idag! Tanken är att ha den som ett litet bord då. Men den är så snygg!! Har spanat in den ett tag, den har varit slut väldigt länge också så nu när den fanns så slog jag till. Ska möblera om lite här i mitt rum!



Perfekt





Denna look är så bra. Älskart!

Finfina hösten






Var ute på en prommis med Felicia igår, det var så fint ute! 

Idag står fotbollsmatch på schemat. Längtat efter den här dagen! Bara sitta och kolla när AIK spelar fotboll. Fotboll är verkligen det bästa som finns. Så är det med det.


"Godnatt må glädjen lysa er".

 


Det här en av de bästa tolkningarna jag någonsin hört i Så mycket bättre. De bästa enligt mig har alltid varit Petters tolkning av Stockholm i mitt hjärta och Orups tolkning av främling. Men nu är den här också absolut en favorit. Herregud, ryser.

Käk.


Hängde med Felicia idag ett tag. Vi tog en sväng till Käk, eftersom jag aldrig ätit där förut. Käkade en liten lunch där. Tyckte det var så gott att jag lyckades få med mig mamma, pappa och Fanny dit på kvällen sen också för att käka middag. Dom blev lika nöjda som jag! Det var verkligen sjukt gott. Riktigt goda burgare och så sjukt skön stämning där inne.

När jag kom hem jobbade jag. Ligger nu och kollar igenom serien Modus på tv4 play. Den är sjukt spännande! 
Vi hörs, kramar 

Fredag

Har jobbat hela dagen, och sen jobbat kväll på Ica. Imorgon fortsätter jobbet också! 

På tal om nåt helt annat. Idag är jag rädd. Riktigt jävla rädd. Rädd för alla vidriga, hemska och totalt gränslösa människor som finns här i världen, på vår planet, som ändå finns så nära oss.

Idag släpptes Lisa Holms dödsorsak och jag mår illa. Jag är mållös. Jag är så arg, så ledsen och så trött på att oskyldiga människor ska behöva mista livet på grund av dessa sjuka människors gränslösa beteende. 
Varför har världen och hela dess uppfattning om saker och ting bara SPÅRAT UR? 

Vad är det som händer Sverige? Vad är det som händer världen? Ska det vara såhär? VARFÖR har det blivit såhär? Vi vet ju varför, men ändå. Varför?

Allt, och då menar jag ALLT - rasism, nazism, krig, den skeva kvinnosynen etc. - måste få ett slut. Nu.


Godnatt.


Kokar fortfarande av ilska av det som hänt idag. Speciellt nu i efterhand, hur tidningarna och media inte ens nämner ordet terrorattack bara för att detta råkar vara en vit, svensk kille. Sånt gör mig så förbannad, på hur vi gör skillnad på människor. Rasismen måste få ett stopp, det är det enda jag kan tänka på just nu. 

Var hur som helst på handledarkurs med mamma och pappa idag så jag kan börja övningsköra någon gång. Känns riktigt bra att jag har kommit igång med det nu. Och vi har verkligen hittat en bra körskola! Så nu kör vi.
Imorgon är det jobb hela dagen som gäller. Ska jobba hos pappa hela dagen, för att sen åka till Ica och jobba kväll där. Så kommer vara lagom död efter imorgon..
Godnatt!

Arg arg arg.

Idag blev en skola i Trollhättan attackerad av en maskerad man, en psykopat med andra ord. En man har alltså gått in i skolan med en Star Wars liknande mask över ansiktet och ett svärd i handen. Två stycken har avlidit, två stycken ligger på sjukhus och kämpar för sina liv. 

En flicka från skolan har berättat hur hon och hennes kompisar stöter på den här mannen i korridoren, med sitt då blodiga svärd i handen och masken på. Enligt den här flickan ska han ha spelat läskig musik, och inte sagt ett ljud. Utan bara stått där med sitt blodiga svärd och sett allmänt läskig ut. Plötsligt får flickan och hennes kompisar bevittna hur den här maskerade mannen hugger en lärare med sitt svärd. 

Jag har inte ens ord för hur ARG det här gör mig. Det gör mig ännu mer arg att den där jäveln nu har dött av skottskadorna från när polisen sköt honom i skolan, vilket är förståeligt eftersom han ska ha försökt attackera polisen så som jag har uppfattat det. Vi kommer alltså inte få veta varför han har valt att göra det här, att hoppa på oskyldiga vuxna och barn. Att han lyckas komma undan med det. Man vill att han ska överleva och sitta inspärrad tills han ruttnar. Det värsta är att det inte går att stoppa brottslighet. 

Men sådana här händelser, gör mig bara mer och mer taggad på att bli polis. Alltså, fatta den KICKEN när man faktiskt lyckas ta fast ett sånt här psyko, att förhindra den personen att begå fler brott, och rädda fler liv. 

Är så förbannad, och såklart ledsen. Tänker bara på dom stackars barnen, på de säkert livrädda lärarna som ska försöka skydda så många som möjligt i den otroligt obehagliga situationen, och på alla anhöriga till de avlidna. 



Hängis


Hejhej, hur är det? Med mig är det sådär idag faktiskt. Känner mig riktigt hängig, ni vet sådär feberhängig. Har haft huvudvärk och bara varit öm i hela kroppen sen jag vaknade imorse. Lite surt att man ska åka och jobba idag.. 

Brogues





Så.döds.snygga. Tycker dom är så läckra, det blir som en blandning mellan brogues och boots, ett par mer ruffiga brogues. En grej som dock är lite jobbig är att det här egentligen inte är min stil alls, så har inte mycket som passar till dessa. Jag ska rota igenom garderoben och se. Dom är iallafall så balla!

leather


Sunday night.


Hej! Har bara tagit det lugnt den här helgen, vilket verkligen var behövligt då min mage krånglat massor dom senaste dagarna.
Ligger nu och inväntar att nya Solsidan ska börja! Så taggad. Igår började även Så mycket bättre, vilket jag tyckte var grymt! Man måste ju bara älska Miriam. Så jävla skön brud. 

Imorgon står tandläkarn (jättetidigt...) på schemat, sen jobba senare på kvällen. Så på dagen ska jag försöka hitta på något! Åka in en sväng till stan kanske.
Puss!

Fredag


Älskar mina nya gråa kostymbyxor!

Gokväll! Tänkte ba kika in och säga godnatt. Har jobbat idag, vilket var VIDRIGT då jag typ ägnade halva passet åt att städa undan gammal hundmat som hade läckt ut, och det hade legat där så länge att det samlats maskar och larver och skit. Ofc blev jag den som fick städa upp det.. var nära att spy flertal gånger. Usch.

Nä ska försöka sova nu.
Puss!

Torsdag.


Hej hörrni! Har idag sprungit runt i stan hela dagen typ. Åkte direkt därifrån för att hänga med tjejerna. Vi köpte massa mat och lagade tacos tillsammans, och sen satt och hängde och snackade hela kvällen! Såna här tjejkvällar är guld <3.
Ligger nu i sängen och kollar på massa gamla julkalendrar haha. Kollade igenom hela Pelle Svanslös häromdan och nu kollar jag på Mysteriet på Greveholm. Har lite för mycket fritid haha. Men älskar att kolla på gamla barnfilmer, gamla julkalendrar osv. 

Imorgon ska jag jobba på kvällen.
Vi hörs, puss!

01:38


Har så brutalt svårt att sova. Har verkligen märkt på senaste tiden att jag haft så svårt att somna på nätterna. Vad finns det som man kan göra för att somna bättre på kvällarna?

För att inte tänka på allt negativt och jobbigt just nu så drömmer jag mig bort till julhelgen. ÄLSKAR julen, det absolut bästa jag vet. Det ultimata skulle vara att få fira jul på Gotland. Absolut, är dökär i sommaren och älskar värmen. Men det är nåt speciellt med julen. 
Vi har även suttit och planerat nyår lite (ja, vi planerar jul och nyår typ direkt när sommaren tagit slut), och i år tänker jag bara umgås med min familj och ta det lugnt. Vartenda jäkla nyår de senaste åren har varit så kassa och det blir verkligen aldrig som man tänkt sig. Ger upp nyår nu. Som ni märker så är jag inte lika stort fan av nyår. Sån sjukt överskattad dag. 

Ska sluta babbla och verkligen försöka duna nu. Nattinatt <3 

Nude






Måndag.


Hej på er! Har haft en mysig helg med tjejerna och lite jobb. Jobbade tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Plus att jag ska jobba idag också! Så det har blivit en del jobb nu, mest hos pappa. Men har suttit och sökt lite jobb hela dagen, måste ha nåt mer stabilt, alternativt ett till extrajobb så att jag får in lite mer pengar iaf! 

I lördags kväll hängde jag iallafall med mina fina kompisar. Vi var inne på ICA och handlade, och när vi sen var klara och satte oss i bilen för att åka hem till Lena så startar inte Mimmis bil. Batterijäveln har laddat ur. Hahah! Så vi fick helt enkelt ställa oss med Mias bil bredvid och bara sätta igång med startkablar och hela skiten. Och vi fick faktiskt igång den! Med lite hjälp såklart, men ändå. Vi stod där fyra flamsiga tjejer och skulle klara det där själva haha. Var typ rädd att bilarna skulle sprängas i luften, helt seriöst.
Och igårkväll var vi faktiskt på bio och såg Inside Out, som var skitmysig!! Jättegullig och bra film.

Vi hörs, kram!

När jag mådde som bäst.


Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det sådär. Tusentals tankar i skallen som inte går att bara tänka bort. 

En sak jag funderat på i väldigt många veckor, till och med månader nu, är fotbollen. Satt idag och kollade igenom alla mina fotbollsgrejer. Drog på mig fotbollsskorna och ställde mig i mitt rum och trixade. Saknar ingenting så mycket som jag saknar fotbollen. Jag ångrar så brutalt mycket att jag slutade. Jag har ALDRIG NÅNSIN mått så bra som när jag spelade fotboll. Jag har aldrig nånsin brunnit så mycket för nånting. Jag saknar bara den tiden i mitt liv. Då ALLT handlade om fotbollen. Jag hade så fina vänner där, och vi gjorde nånting tillsammans som vi alla älskade. Det var magiskt att dra på sig skorna och springa ut på planen. Det är det enda jag känt att jag haft kontroll över. När man var på fotbollsplanen så fanns det inga problem. Det fanns bara fotbollen. 

Jobba


Full rulle den här veckan. Jobbar varje dag förutom fredag. Har jobbat typ varje fredag sen jag kom hem från mina resor i somras så ska bli skönt att få sitta hemma och kolla på Idol! 
Var hos tandläkarn jättetidigt imorse så när jag kom hem deckade jag i soffan. Älskar hösten absolut, men blir väldigt trött på hösten. Får försöka göra nåt åt det. Typ gå ut och få frisk luft och sånt! 

Underbart.






Vill bara tillbaka hit. HELT SJUKT vad jag blir lugn och typ känner harmoni av att vara här.

Måndag

 
Hej på er! Hur är det? Med mig är det bra, förutom att jag sover så fruktansvärt dåligt den senaste tiden.
Har inga speciella planer idag, tänkte dra in till stan en snabbis. Det är ju så fint väder idag så man måste ju gå ut lite.
Sitter annars bara och längtar till det blir lite kallare, så jag kan börja använda mina supersnygga kappor jag köpt till hösten och vintern. Har också fått reda på nu att jag är ledig både över jul och nyår vilket jag är överlycklig för!

Nä, ska ta och fixa till mig lite och röra på arslet. Kram!

Black and gray.





Köpt dessa saker idag och ÄLSKAR DET!
Ett par nya kostymbyxor behövde jag verkligen då mina gamla håller på att glida ner för röven på mig. Dom funkar ju såklart fortfarande att ha, för ska sy in dom lite i midjan. Men dom här är ju mörkgrå, vilket jag velat ha länge nu. Och skorna är ju to die for. Perfekta höst skorna, kan säkert ha dom i vinter också med några sockor i!

Ligger i sängen nu och kollar på Ica age, evigheter sen man såg den filmen! Bästa!

Fredagsmys


Såhär har jag sett ut idag.

Hej hörrni! Har jobbat hela kvällen, kom hem vid strax efter elva och la mig direkt i sängen framför Vänner med chips och cola. Nu börjar min favorittid då dom börjar sälja goda mandariner, så sitter här med en skål fylld med mandariner haha!



Att kunna visa vad som betyder något.

Många frågar mig väldigt, väldigt ofta varför jag har valt att tatuera mig. För jag tycker inte att det finns något finare än att ha möjligheten att kunna uttrycka det du tycker är vackert på ett eller annat sätt genom tatueringar. Det kan vara ett sätt för dig att visa vad som är viktigt för dig, vad som du bara tycker är konst eller något som du tycker om. Något som står dig nära om hjärtat. 
 
Det är ett sätt för mig att uttrycka mig. Det är ett sätt för mig att kunna visa vad som betyder något för mig. Nästa tatuering jag vill göra, som jag ska göra så fort jag kan, kommer nog vara den som betyder mest. Herregud, får rysningar när jag tänker på det citatet. Det behöver inte ens vara något stort - det behöver inte ens make sence för någon annan. Så länge den betyder något för mig. 

RSS 2.0