black




Tisdag


Hej hörrni! Har verkligen inte gjort ett skit idag. Bara tagit det lugnt. Kanske lika bra då jag fortfarande är väldigt förkyld. Lyckades bara följa med mamma och hjälpa henne med storhandlingen. 

Nu ska jag göra lite kvällskäk här och sätta mig framför paradise. Vi hörs, puss!

Alldeles korthårig och fin.



Var och klippte mig idag. Och det är så skönt att ha blivit av med allt slitet hår. Jag sa till min frissa att klipp allt som behövs, asså ALLT. Skit i att det blir kort. Har faktiskt inte varit såhär korthårig på väääldigt länge. Men jag är nöjd och tycker att det blev så fint! Mitt hår ser ju så mycket tjockare ut när det är lite kortare. Kanske ska fortsätta köra med det? Vi får se.

Denim never dies.


Har verkligen hittat den perfekta jeansskjortan. Och dom här skorna?! Dör snyggdöden. Allt från Zara.

-




Det handlar om att ge och ta.

En av de absolut VÄRSTA sakerna jag vet är personer som inte vet vad det innebär med att ge och ta. Så mycket handlar om att ge och ta i olika relationer. Du kan inte förvänta dig något om du aldrig är beredd att ge det tillbaka. I en relation fungerar det inte med att en person gör allt, tänker på allt och ger exakt allt, när du inte ger ett skit tillbaka. Det kommer ALDRIG hålla, oavsett om det handlar om en vänskap, en kärlek eller en familj.

Du kan aldrig klaga eller bli besviken på mig för att jag inte hör av mig exakt varje dag, för att jag inte svarar på en timme, för att jag inte gav tillräckligt med tid och energi enligt dig, när du aldrig nånsin tar dig tiden att ens fråga mig hur jag mår. För det handlar om att ge och ta. Mitt intresse försvinner till slut. "Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks". 

Det är det absolut värsta som finns. Totalt värdelösa relationer. HUR kan man inte vilja ställa upp för en vän som gjort i princip allt för dig? Som bara fått skit som tack? Och som nu förväntas göra allt för dig om igen? 

Det handlar om att ge och ta. 

mornin'


Hej på er! Ligger i sängen och kan inte somna om, har sovit så sjukt dåligt inatt. Känner att jag börjar bli förkyld igen.. så det blir verkligen bara att ta det lugnt idag! 
Puss 

nude


Nytt och - NUDE! 



Sunday


Hej!! Hur är det?
Med mig är allt bra, bara att jag sovit SÅ LITE inatt. Var på matchen igår med Felicia vilket var kul, sen drog vi och käkade på mitt favvoställe, gissa vart? Orkidé ofc. Sen mötte vi upp Frida, Mikaela och Mikaela. Vi satt på en bar ett tag men sen var det dags för mig att åka hem eftersom jag skulle hinna sista pendeln hem. 

Idag ska jag träffa tjejerna och umgås, vi får se vad vi hittar på, men vi kanske ska laga Raw food, vilket ska bli väldigt spännande då jag aldrig smakat det förut. Om jag faller för det ska jag nog fortsätta käka det då jag tror att det kan vara väldigt bra för min mage! 

Vi hörs sen, kramar!

Torsdag


Hej! Hur är det med er? Har idag träffat käraste Mimmi och tagit en fika med henne. Pratade och umgicks. Riktigt mysigt!

Vi har precis ätit tacos här hemma och nu tar vi det bara lugnt framför idol. Sitter samtidigt och kollar lite grejer jag ska köpa efter nästa lön! Plus en liten ny tatuering kanske det blir.. är jättesugen och vet vad jag vill ha, men vi får se om pengarna räcker redan nästa månad. Den kommer inte kosta mycket då den är liten men har andra grejer att lägga ner pengar på också, så vi får se hur det blir! 

Taggad.

 
Medans många ser hösten som något deppigt och tråkigt så ser jag det som något bra och som en "nystart". Som att man nu är lite mer redo att ta tag i saker och ting efter en hel sommar med slapp, sol och semester. Jag försöker mer peppa mig inför hösten och se det som en tid då man faktiskt börjar om lite.
Speciellt nu när jag slutat skolan och väldigt mycket har förändrats, på många plan, så känner jag att jag vet vart jag står nu och vad jag vill göra. Jag har liksom landat lite och vant mig vid alla förändringar och allt nytt och mår faktiskt bra i det! Så jag är taggad till tusen. Plus att jag blir så otroooooligt avslappnad av hösten och regnet. Känner sån harmoni haha. Tror jag är en av de få som känner så ;).

Autumn is coming.

 
 


 
 

Söndagsmys


Nu har vi firat lillasyrran över helgen.
Jag och Niklas har bakat kladdkaka här hos honom och nu kollar vi på Beck. No söndagsångest här inte! 

Kramis 

Leather




Idag ska jag, mamma och pappa gå till Delibruket och käka - är så taggad så jag dör.
Såhär ser jag ut idag, med detta tänker jag bära ett par Nike's och min beiga kappa.

Kramis!

Work.


Idag står det inget annat på schemat än jobb. 
Igår var jag faktiskt ute och tog en promenad. Har ju bott här i Sundbyberg sedan februari, och har typ fortfarande inte sett allt här, haha! Vet fortfarande inte vart allt ligger och vad som finns här. Så gick runt och kollade läget. 

En grej jag också ska göra är att skaffa gymkort. Förhoppningsvis kanske jag mår bättre med min mage osv om jag rör på mig. För jag vet av egna erfarenheter att man blir så sjukligt hungrig och äter så mycket mer, just för att man behöver mer mat när man håller igång. Om jag börjar träna och hålla igång så kanske jag får tillbaka aptiten lite och börjar käka mer. Men det kommer bli tufft, med tanke på hur lite min kropp pallar atm. Har ju tappat så mycket muskler. Har alltid varit sån som älskar att träna och har alltid sportat och hållt igång. Så: gymkort står på listan nu. 

Vila.

 

Hej på er! Hur är det med er?! Med mig är allt bra, förutom att jag fortfarande är sjuk. Men annars funkar det väl! 
Känner mig bara SÅ förvirrad pga alla möjliga anledningar. Har fortfarande inte riktigt vant mig vid detta att inte gå till skolan längre?! Detta att jag bara går till jobbet några kvällar i veckan numera. Plus att jag har HUNDRA saker jag måste ordna och tänka på.. Funderar på att söka ett till extrajobb och alltså ha två stycken; så måste skriva ihop ett snyggt cv. Måste också klippa mig (mitt hår ser ut som ett getingbo), jag måste köpa busskort och hundratrettioen saker till. 

Så fort jag börjat repa mig lite så ska jag ut och börja ta tag i detta. Måste först skriva en bra to-do-lista så jag gör allt i bra ordning. 

Har nu festat två dagar trots att jag är sjuk vilket har resulterat i att jag inte har någon röst kvar haha. Nu är det tack och lov nästan som vanligt igen, men kanske ska gå ut igen imorgon.. Får väl se hur rösten mår efter det haha!
Nä, vi hörs. Hade!

Ett måste:

Den herr-inspirerande kappan, den maskulina kappan, är verkligen ett måste för mig denna höst och vinter. Är verkligen inte ett fan av stora vinterjackor och dunjackor.. Känner mig så klumpig. Så jag kör hellre lager på lager. Kommer också köra på mina bomberjackor ofc! Sen vet man ju aldrig om det råkar trilla in nån mer jacka i min garderob ;).

 


Och sen såklart en av mina favoriter: ryggsäcken. Tyckte den här var SÅ SNYGG. Kunde inte motstå.
 

Slapp-time.


Herregud vad jag njuter nu. Har inte gjort detta på över två veckor; bara sitta ensam i soffan och kolla på någon film/serie med chips och läsk. Fan vad jag har saknat detta. Sånt här BEHÖVS i mitt liv haha. 

Ikväll ska jag jobba. Jag hoppas jag inte typ svimmar av på jobbet haha.. Nej men är så sjuk. Sover så DÅLIGT på nätterna nu. Har fortfarande inte sovit en hel natt sen jag kom hem och jag som trodde jag skulle sova som en stock nu dessa nätter med tanke på hur lite vi sov i Cypern. Och med tanke på att jag kom hem från Arlanda halv 3 på natten och gick upp klockan 6 igen samma morgon för att vara på jobbet så borde jag ju vara helt död. Det är jag, men kan inte sova med denna jävla förkylning. 

Nä, men annars är allt bra. Är glad över att vara hemma, komma hem till lite rutiner. Är så redo för hösten och vintern (jag är typ den enda som tycker om hösten och vintern). Har redan köpt mina två kappor jag kommer ha i höst och vinter. Så jag är redo! Wiho!

Vi höres, pussar.

RSS 2.0