Freeeedag


Hej på er!
Idag är det fredag och det innebär jobb för mig. Jobbar alltid fredagkvällar haha. Men idag ska jag möta upp tjejerna och gå ut med dom! Ska bli naajs. 
Sen kommer helgen bestå av att hänga mer med kompisar, övningsköra och sen ska jag jobba söndag morgon. Lite segt, menmen..
Vi hörs, kramis

Måndag


Hallå! Kom hem från jobbet för ett tag sen, har suttit och klämt i mig brieost, kex och vindruvor framför Johan Falk. 
Har haft en grym helg, har hängt med vänner hela helgen och haft skitkul. 
Nu är jag ledig i 3 dagar och all ledig tid ska gå åt att övningsköra och plugga massa. 
Godnatt!

Helg!


Hej alla glada!
Har haft en superhelg hittills. Jobbade till 22 igår och mötte sen upp Julia och Siri för lite barhäng. HELVETE vad kallt det var igår förresten! Ska snart ut och röra mig igen och ser verkligen inte fram emot att behöva gå ut i denna jävla kyla. 
Idag har jag hur som helst jobbat hela dagen, och ikväll ser det ut som att vi tjejer ska till Olearys för att spela minigolf! Skitkul ju.
Nu ska jag börja göra mig i ordning lite, så man ens blir insläppt.. 
Puss!

Workwork


Heelluu! Idag står jobb och övningskörning på schemat. Samma imorgon också!
Asså nu är jag så trött på snön och vintern. Jag är största jultorsken, men nu är julen över, då är all snö helt meningslös. Det är så svårt att klä sig fint när det är såhär mycket snö och såhär kallt. Hatar det just nu haha.
Nu vill jag bara ha SOMMAR! 
Hängde med Mia, Mimmi och Katie igår och sa hejdå till Mia som ska åka till alperna i tre månader :( var så sad att krama om henne och inte få träffa henne på tre månader.. Men vi får hoppas att det går fort!
Efter jobbet igår hängde jag med Siri, Julia och Jessica ett tag. Var mysigt! 
Nu ska jag börja fixa till mig lite och klä på mig. Kram!

Slappdag

En fin bild från vår balkong i brist på annat.

Godmorgon! Eller goddag haha. Men sov länge idag eftersom jag var ute med mina bästa tjejer igår. Hade en jättetrevlig och rolig kväll! Som avslutades med donken ofc. Även fast jag inte dricker, så finns det inget godare än en cheeseburgare innan man drar hem. 
Vad har hänt dom senaste dagarna då? Inte så mycket. Har hängt med tjejerna, övningskört lite, jobbat dom flesta kvällarna. Idag ska jag och familjen hem till min kusin för att fika lite. Sen ska jag hem och SLAPPA. Det är det bästa med söndagar.
Imorgon är det ny vecka,
vilket innebär fler jobbkvällar! 
Vi hörs. Puss!

Onsdag


Hallojsan! Idag äre onsdag och röd dag, vilket jag tycker är najs då jag får bra OB på jobbet! ;)
Men skulle helst av allt ligga kvar i sängen idag. Är så otroligt trött och mår inte alls bra idag. Har haft riktiga problem med huvudvärk, för lite sömn och magont den senaste tiden. Speciellt se senaste dagarna. Är så sjukt trött. Jobbar på att försöka få ordentlig sömn.
Övningskörde med trafikskolan för första gången igår och ja... Det gick väl hyfsat antar jag. Det var inte superbra men det var långt ifrån dåligt iallafall! Har lite hatkärlek till att köra bil. Tycker det är så läskigt samtidigt som det ÄR kul. Känner mig mer trygg med att köra med trafikskolan, just för det är mycket bättre bilar + att dom kan bromsa med sina pedaler bredvid mig om något händer. Vill bara ta det här jävla kortet så fort som möjligt!

Nike's




Har nu tre nya sneakers vilket är sååå grymt!! Mina Adidas + de vita Nike fick jag faktiskt i julklapp, blev så glad! Nike av mamma och pappa och Adidas av Niklas. Och dom beiga köpte jag till mig själv på lördagen. Har spanat in dom här tidigare, men aldrig sett dom i butik. Så såg jag dom i butik och slog till direkt! Ingen tvek på dom haha. SÅ SNYGGA!

New week


Godmorgon höll jag på att säga, det är ju dag nu. Men jag vaknade för bara en liten stund sen haha. Låg vaken typ hela natten och kollade på Making A Murderer. Är FAST. Man blir så mindfuck, för ena sekunden tror man inte att det är han och andra sekunden så är man supersäker på att han begått brottet. Åh, älskar sånt här! Att sitta och fundera, diskutera teorier.. 

Satt häromdan och började längta helt otroligt mycket till sommaren av nån anledning. För nu är liksom julen över, då är det ju bara snö och vinter i onödan. Så nu vill jag kunna gå ute i shorts, sitta på uteserveringar och svettas lite. Har så mycket grejer jag vill göra i sommar! 
Nu ska jag duscha, sen dra förbi körskolan och börja boka körlektioner. Sen bär det av till jobbet!

1/365


Gott nytt! Har haft ett mysigt nyår. 
Tycker egentligen att nyår är en otroligt överskattad dag. Folk blir som djur och beter sig som idioter alltså. Det är en sån regel att man måste supa skallen av sig i en glittrig, kort klänning. Pallar inte asså haha! Absolut, såklart man kan ha skitkul med sina kompisar. Men mina senaste nyår har varit totalbajs att jag är så trött på hela konceptet. Men firade iallafall med trevligt folk. Med fina vänner som jag saknat något enormt, min familj, släkt och fina killen.

Men måste säga att jag är så otroligt jävla taggad på ett nytt år. Det här året har varit, förvånansvärt nog, det tråkigaste och sämsta året på länge. Har inte mått alls bra, har insett väldigt många dåliga saker, har tyvärr lagt ner för mycket dyrbar tid på en massa skit och på fel människor. Jag trodde att det här året skulle vara det bästa, men det har varit bajs asså. Men nu känner jag att jag har fått grepp om saker och ting. Att jag känner mig säker på vilka jag ska lägga ner tid och energi på och vilka jag kan kasta i papperskorgen pga att man blivit behandlad som skit. 

Några jag är helt överlycklig av att ha i mitt liv är såklart mina fina tjejkompisar, min älskade pojkvän och min familj. 

Hur som helst, den 1 januari spenderades på jobbet. Ligger nu hemma med lite gott framför en Falk-film. Ska försöka sova nu. Godnatt!

RSS 2.0