Looooov

 
Hellu! Har äntligen lov nu. Nu har väl halva lovet gått ungefär, har knappt koll på vad det är för dag. Ligger i soffan nu och kollar på Solsidan. Under lovet hittills har det inte hänt något speciellt, har mest umgåtts med Niklas och tagit det lugnt. Igår låg jag seriöst hemma hela dagen och kollade igenom typ tre säsonger av Vänner.

Ikväll kanske jag ska ta en fika med Lydia och Diana, sen blir det att åka hem till Niklas och sova där. Imorgon har vi varit tillsammans i fyra hela år. Sjukt egentligen när man verkligen tänker på det!
Vi hörs, puss!

Hur kan man sparka på någon som redan ligger ner.

Jag kan bli så sjukt arg på mig själv när jag tänker på hur mycket bra saker jag gav upp, för något så mycket sämre. Hur mycket dåliga saker jag lagt energi på när jag skulle lagt min energi på något helt annat. Något som faktiskt skulle kunnat förändra mitt liv till det bättre. Det var inget jag tänkte på då, eftersom jag inte visste bättre. Jag såg inte själv med egna ögon vad det egentligen var jag gav upp och istället gav mig in i. Om jag skulle kunna spola tillbaka tiden och ändra vissa saker skulle jag absolut göra det. 

Det mesta har jag förträngt, det är liksom bara luddigt nu. Som några få suddiga bilder som svischar förbi. Men jag minns absolut känslan. Och nu är jag så jävla arg för att jag inte visste bättre.

Hur vissa saker, vissa personer, kunde få mig att känna att jag var värd så otroligt lite. Och hur jag kunde banka in i mitt lilla tonårshuvud att det tyvärr stämde. Det är något jag idag inte kan förstå. Jag förstår inte och jag kommer aldrig förstå. Hur man kan ha mage till att sparka på någon som redan ligger ner. 

ÄNTLIGEN!

En rätt skev bild på ett par skor jag köpte för inte så längesen!

Hejsan svejsan på er. Idag är det onsdag och jag skrev mitt sista prov innan lovet idag äntligen. Det gick åt helsike men det skiter jag i just nu! Så sjukt skönt att gå till skolan imorgon, bara sitta och glo på mina klasskamrater som håller en presentation då jag gjorde min förra veckan hoho. 

Så idag tänker jag bara sitta i min säng med datorn i knät och inte göra NÅGONTING.

Sån jävla stress.


Bild tagen för ett tag sen när vi skulle ut och partaja.

Hellu på er. Min dag har varit så otroligt seg och stressig. Vakna imorse med typ en brutal mensvärk samt huvudvärk. Så bestämde mig för att sova vidare eftersom jag knappt kunde gå upp ur sängen utan att det kändes som min kropp skulle gå sönder haha. Men gick upp sen och åkte till skolan för att skriva prov. Haha skrattar bara åt dagens prov. Åkte sen direkt hem för att fortsätta pluggandet inför ett prov imorgon, som jag redan skrattar åt btw. Pluggade från kl 15 till kl 21 (!!!) och ingenting har fastnat än. NADA. Så jag har gett upp det där provet nu.

Så det är bara det som ska göras imorgon sen har jag inget mer innan lovet jag får på torsdag.
Ska nu lägga mig och kolla på The Nanny vilket är typ det mysigaste programmet. Natti natti och så hörs vi imorgon!


Rainy tuesday.

 
Hej på er! Hur är det? Med mig är det bra, är väldigt seg efter den här dagen bara. Var i skolan och sen åkte jag hem och sov lite grann, för jag sov så sjukt lite inatt. Sen satt jag ett bra tag och grubblade framför skolböckerna utan någon framgång haha. Tror seriöst jag bara satt och glodde på böckerna och datorn i typ två timmar, bara satt och snapchatade med vänner om hur arg jag är på skolan just nu haha. Men sen kom jag faktiskt igång och fick ganska mycket gjort!

Nu sitter jag och tar det lugnt - sitter och väntar på Paradise!! Planerar faktiskt också en ny tatuering som jag är total kär i och har dreglat efter i typ ett halvår. Nu ska jag bara få ihop pengar. Är så taggad och spänd och glad!


ÅNGEST.

 

Hejsan! Redan söndag. Den här helgen gick ju lagom fort. Längesen jag hade sån söndagsångest som jag haft idag. Har mycket plugg den här veckan, men sen är det äntligen höstlov. Det behövs verkligen just nu känner jag, för har absolut ingen motivation till nånting nu, minst till skolan. Vill verkligen bara vara ledig från skolan och göra annat istället. Om inte gymnasiet var så pass viktigt som det faktiskt är så hade jag nog inte gått hela gymnasiet, jag hade lätt hellre jobbat istället för att plugga.


Idag har jag bara pluggat. Ska stänga ner nu och kolla på Tusenbröder istället.
Natti natti!

Onsdag

 
Hej på er! Hur är det? Med mig är det bra, har varit så sjukt trött hela dagen bara. Vaknade imorse och fick huvudvärk som vanligt, men jag kämpade mig till tunnelbanan. Såklart var det stopp här i Bergshamra. Satt vid stationen i 40 min innan jag gav upp och gick hem. Då satte jag mig faktiskt och pluggade på en gång och gjorde klart en uppgift. Sen stensomnade jag och sov mellan tolv och fem haha.

Nu har jag pluggat lite till på eftermiddagen och nu väntar jag bara på att Paradise ska börja.
Vi hörs, Puss!

GLASSES.

Glasses nr 1. Svarta, coola, med lite "attityd" som dom sa på Specsavers haha.
Numero dos. Bruna, lite mindre i formen men lite tjockare.

Dom är rätt lika, bara små skillnader. But I like them! Även fast jag ser ut som en fröken haha. 

Mondayyyyy

 
Hejsvejs, hur är det? Med mig är det bara bra, bara haft en lektion idag och är ledig imorgon så vad fan jag är glad. Har också varit duktig och pluggat idag! Man är ju så sjukt omotiverad till skolan nu så då känner man sig fan grym när man äntligen gör nånting haha.
Måndagar är ju lite trevliga nu när paradise går på tv, så ska invänta dagens program och bara chilla resten av kvällen. Puss!

Min helg

 
Helluu! Hur är det? Med mig är det okej. Jag har haft en mysig helg men samtidigt en sjukt skum helg. Har känt mig så jäkla konstig hela helgen. Igår träffade jag Felicia och Max inne i stan och inser då att jag inte har ätit någonting på hela dagen, vilket verkligen inte är likt mig haha. Då slog det mig hur hungrig jag faktiskt var och att jag mådde rätt dåligt. Så jag och Felicia gick och käkade middag på Orkidé, mitt favoritställe! Det var jätteskönt att få mat i magen men kände mig fortfarande helt lost liksom? Kände mig bara allmänt skakig och nästan lite yr.
Efter middagen mötte vi upp Max och satte oss på retro, tror vi satt där i ca 15 min sen bestämde vi oss för att gå på bio istället då ingen var sugen på att dricka. Vi såg Gone Girl - gryyyym film, men rätt obehaglig. Men skitbra verkligen!

Efter bion åkte jag till Niklas och tog det bara lugnt, mådde fortfarande lite småskumt men ingen fara så. Kände mig bara sjukt trött. Men inatt vaknade jag av att jag hade sån grov migrän, vilket jag aldrig varit med om förut. Oftast så kryper huvudvärken fram ett litet tag efter jag vaknat, jag har aldrig vaknat AV att jag har sån sjuk huvudvärk. Så jag väckte Niklas och han hämtade ett glas vatten och en tablett till mig. Efter typ 5min kändes det seriöst som jag skulle spy, så gick ut på balkongen för att ta luft, men då kändes det nästan som jag skulle svimma. Det var sjukt obehagligt och fyfan vad dåligt jag mådde. Jag bestämde mig för att bara lägga mig igen och vänta tills tabletten började verka, kanske en halvtimme senare lyckades jag somna igen.


Sov ut till 12 vilket var sjukt skönt. Vetefan vad det där var inatt. När jag vaknade imorse igen kände jag mig nästan bakis, fastän jag knappt druckit nånting, endast en cider till middagen och det gör i princip ingen skillnad. Har känt mig helt sjukt seg sen igår och känner mig bara jättekonstig i kroppen och i huvudet? Kan inte riktigt sätta fingret på det haha. Så nu tänker jag bara ta det lugnt, köpa lite chips och titta på matchen som går ikväll. PUSS!!

Student

 
Denna vår är det äntligen min tur! Och jag är redan så jävla hype inför den här dagen. Undrar hur fan jag kommer må de sista två veckorna liksom innan det är dags haha! Men allt har blivit klart så tidigt. Vi planerar och planerar och man börjar verkligen längta redan nu. Har faktiskt redan köpt en eventuell studentklänning. Jag bara håller tummarna för att den ska passa för den var så otroligt fin.. Men OM jag skulle hitta en annan lite senare, med tanke på att jag är väldigt tidig, så är det inte hela världen för den här jag hittat var väldigt billig. Så vi får helt enkelt se. Men jag hoppas hoppas hoppas att den passar!

Har även fått mail om min studenmössa och där stod det att den ska komma inom kort. Vet inte riktigt hur kort tid men det får vi se!
Jag är SÅÅÅÅ taggad!

Glajjor

Halloj! Har tagit det sjukt lugnt heeeela dagen lång. Åkte till Solna och gjorde ett syntest - ska bli en liten glasögonorm. Nä men har upplevt att jag ser dåligt så idag kollade vi faktiskt upp det och jag hade ju rätt, behöver läsglasögon. Så vi köpte två par. Ska bli skönt att få läsglasögon faktiskt! Bara att jag ser ut som en fröken i glasögon haha..

Ska inte göra nåt speciellt nu, kolla på matchen och ta det lugnt.
Vi hörs! Pöss
 

Bored

 
 
Så dum som jag är så somnade jag till vid typ 7 och vaknade till nu..
Lycka till med att komma upp imorgon liksom. Och med grädden på moset så har jag skolfoto imorgonbitti. Kommer vara så fancy ":-)"

Ja.. vad mer händer den här veckan? På torsdag ska jag faktiskt göra ett syntest och kolla om jag ska bli en glasögonormis. Ser nämligen rätt dåligt på nära håll. Hoppas att jag får ett par glasögon och att det ska hjälpa min huvudvärk lite. Sen har jag verkligen ingenting planerat denna vecka. Tråkigt samtidigt som det är skönt. Skulle ju gärna bara sätta mig på ett mysigt fik med nån vän och snacka skit hela natten.
Vi hörs vänner. Puss!

Söndag

Hallojsan! Är helt slut efter den här helgen. Sovit lite och haft fullt upp hela dagarna. Varit på loppis i Solnahallen, hittade INGENTING. Brukar alltid komma hem med något. Har käkat middag tillsammans med lite släkt och bara umgåtts med nära o kära.
Sitter nu med lite kex och ost, så jääävla gott!!

Har verkligen gått runt hela helgen och fått en helt sjuk längtan efter halloween och jul? Vetefan varför. Längesen jag upplevde sån längtan efter olika högtider. Kanske för att man får börja dra på sig höstkläderna nu och det börjar bli mörkare ute, äntligen. Jag älskar faktiskt hösten och vintern. Medans alla är negativa och blir deppiga så fort det blir lite mörkt så tycker jag det är sjukt mysigt och blir faktiskt avslappnad. Så jag är jävligt taggad på lite murrigt, kyligt och höstigt väder!
 

RSS 2.0