MONDAY PARADISE

Haaaaaallloj! Idag är det måndag och jag hade sovmorgon till kl 1 - amen. Har bara chillat som fasiken idag och nu sitter jag och kollar paradise som jag väntat pååå! Man har inget liv när paradise går på tv asså.
Ja, vad annars? Bestämde mig för att uppdatera telefonen idag, så har suttit i ett antal timmar och rensat telefonen. Sätter igång uppdateringen.... "Klar om ca 10 timmar". Eh? Jahapp. Så sitter här nu utan telefon och vet inte heller hur fan jag ska komma upp imorgon med tanke på att jag nu inte har nån väckarklocka. Så jaaa, vi får väl se hur det går!

Work

Från somras när vi var i Kos. Där var man allt brun och fin :(

Halloj! Är mitt uppe i jobb just nu, tar bara en liten break nu.
Hade en jättetrevlig dag igår med tjejerna i klassen. Vi åkte till Elsas lägenhet och drack drinkar och hade det trevligt. Åkte sen och sov hos Niklas. Så är lite småseg idag.
Senare ska jag träffa Fellan för lite sushi och tjejsnack! Så vi hörs sen. Puss!


Good day

Mitt hjärta när vi var i stan i lördags. Han köpte sin första bomberjacka, stolt flickvän här!

Hejsan! Trots extrem mensvärk och huvudvärk så har jag faktiskt varit glad och på topp ändå. Skrattat mycket och har nog aldrig varit så effektiv på lektionen som jag var idag haha..

Imorgon kommer nog också bli en bra dag, har nämligen ingen skoldag, har mentorsdag. Vi ska tydligen ses kl 10 i skolan och käka frukost tillsammans och mer vet vi inte, det ska bli en suprise har dom sagt. Så jag är excited! Faktiskt första dagen på vääääldigt länge som jag känner mig taggad för att gå till skolan haha.
Vi hörs hörni, puss!

Skärp er Sverige

Det har varit dålig uppdatering, sorry for dat!
Har blivit frisk nu så har försökt hitta på saker, har jobbat och lite annat. Vi har också haft visning på vår lägenhet i helgen så det har varit lite rörigt. Fått spendera hela min helg hos Niklas.

Igår var det val hörni. Det jag tycker är otroligt skrämmande är att SD har växt så enormt mycket. Liksom hur kommer det se ut nästa eller kanske näst-nästa val? Jag är rädd och skäms faktiskt över Sverige. Är fan sugen på att flytta härifrån. Rasism är aldrig acceptabelt och det finns liksom inte i min världsbild. HUR kan man anse att vissa människor inte är lika mycket värda? VAD är det som skrämmer er? Det är PINSAMT Jimmie Åkesson. HUR kan man vilja skicka tillbaka människor till det helvete dom lyckats fly ifrån oskadda? Det visar verkligen vilka SKEVA värderingar ni har.
Tycker personligen att SD är ett vidrigt parti och jag hoppas att dessa personer som röstar på dom får lite vett i skallen en dag, innan det är för sent. Stoppa rasismen nu.

F*CK

ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK NU. Vill kunna göra saker och känna mig pigg. Missar också så otroligt mycket i skolan. Men det är typ omöjligt att gå till skolan med den här halsen och den här konstanta huvudvärken. Helt sjukt.
Hur som helst, ska sätta mig och plugga nu inför ett prov imorgon. Hörs sen!

Onsdag


Lyckades släpa mig till en lektion idag, men sen var det bara att vända eftersom jag kände mig svimfärdig. Idag ska jag sätta mig och plugga till ett prov och känner redan ångesten krypa fram haha.. Inte lätt när jag varit borta heller och måste läsa in det helt själv.

Men vi hörs senare!

Same shit different day

 
 
Japp, är fortfarande sjuk. Så idag har jag verkligen inte gjort nånting förutom att dega i soffan, dricka te och kolla film.
Får sån jävla stress och ångest inför skolan så jag håller på att bli knäpp. Har knappt gått en månad liksom och är redan stressad haha. Vilket jävla skämt.
Ska lägga mig i ett varmt bad nu. Hörs sen!

Bill Skarsgård

Har suttit och kollat filmer med Bill Skarsgård hela dagen. Har en liten crush på honom. Har alltid älskat alla Skarsgård, men Bill är min favorit. Tycker han är så COOL och jävla grym. Tycker också han är så charmig samtidigt som han ser så sjukt mystisk ut haha! Ska nån dag börja kolla en serie med honom som jag helt och hållet missat.

En cool grej faktiskt var att när jag var i götet i somras så bodde han på samma hotell som mig. Jag var liksom uppe på rummet och får ett sms av morsan som sitter i receptionen där hon skriver att Bill är där nere. Sprang seriöst ner men deeeet var för sent :))))))) Fattar ni hur mycket jag spanade så fort jag var i receptionen eller? Liksom vad fan min svenska favoritskådespelare bodde på samma jävla hotell som mig. Jävla skit kände jag mest haha!

Great

Hej på er. Hur äre? Med mig är det sådär alltså haha, har suttit hemma hela dagen. Min hals blir bara sämre och sämre. Har fixat en hostmedicin som dom på Apoteket rekommenderade och att den skulle vara bäst just för den halsont jag har. Det ser ut som målarfärg, den är typ vinröd och den ska man blanda ihop med vatten, och det där ska jag stå och gurgla i ca 2 min? Det smakar faktiskt som målarfärg, blandat med blod. Svinäckligt. Plus att det ser ut som jag blöder ur hela käften när jag gör det där. Det kanske är blod ändå.. Det ska jag hur som helst göra ca 4 gånger om dagen. Yeey!

Orkidé

I fredags käkade jag och Niklas på Orkidé. Typ min favoritrestaurang. SJUKT GOD THAIMAT! Det rekommenderar jag verkligen kan jag säga. Ligger på Medborgarplatsen! 

Hemska söndag

 
Fyfan vilken söndagsångest jag har. Ska man behöva känna sån här ångest inför en ny vecka i skolan? NEJ. En rolig grej är iallafall att jag precis köpt min studentmössa <3
Hur som helst så har jag haft en okej helg, gått runt och varit sjuk och typ sjukt stressad. Ska börja ta tag i massa plugg strax och sen spendera kvällen framför tvn.

I like my money right where I can see it, hanging in my closet.


Lite fint jag fick med mig hem häromdan! 
Skitsnyggt att ha det här tillsammans btw. Plus ett par snygga sneakers ;)

Fridayyyyyyyy tja

Ja det kommer typ bli lite tråkiga egopics på mig. Ska försöka fixa lite roliga bilder framöver.

Hej på er! Idag har varit en väldigt chilldag för min del. Var i tingsrätten och kollade rättegångar. Det var intressant, coolt att få se det liksom! Vi var där i en timme och sen fick man åka hem. Så vi tjejer köpte mat och käkade, sen åkte jag till Niklas och var där ett tag. Sitter nu och bara tar det lugnt, har huvudvärk för typ tredje gången denna vecka. Kul.
Nä men imorgon är det iallafall freeedag! Jag och Niklas ska köra en liten datenight och käka lite middag. Sen blir det antagligen chips och läsk framför en film.
Vi hörs imorn hörrni. Puss

Happy Birthday

Congratz to this amazing woman.

 

SUPRISE!


Jaaa som ni ser på bilderna så överraskade vi Mia som precis fyllt 18! Haha vi gjorde en instagram för några dagar sen där vi började följa Mia och la upp bilder där vi skrev till henne att hon på onsdag (idag) klockan 18.00 skulle stå fixad och redo med ögonbindel och att vi helt enkelt skulle ta med henne nånstans. Men hon hade ju ingen aning om att det var vi. Tror dock hon förstod att det var vi på väg in till stan då vi failade några gånger, som att råka dra ur hörlurarna osv haha! Men det blev riktigt lyckat, vi tog med henne till Fridays där jag åt världens godaste burgare. Mumma!

Dom andra gick ut men jag och Nora åkte hem då vi båda var trötta. Plus att jag är sjuk för den delen.
Imorgon ska jag till tingsrätten med skolan, vilket jag inte vill missa trots att jag är dålig. Så ska ta och lägga mig nu. Pussar!

Nike air max


Jag har ju letat efter ett par helvita Nike air max i typ evigheter. I somras åkte man självklart till älskade Gotland och där stod dom mina babes. Det var inget snack om saken, jag skulle ha dom!

-.-


Hej på er. Min dag har bestått av degande framför en film och även jobb. Känner mig fortfarande väldigt krasslig så jag får se om jag går till skolan eller stannar hemma imorgon!

Filmdags <3

Var helt sjukt brun i somras, hur fan lyckas man bli blek så sjukt snabbt? 

Hejsan svejsan. Sjuk idag igen, men nu är det inte huvudvärken. Nu känner jag mig bara sjukt hängig och det känns som det är halsfluss på gång.
Så nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på en jävla massa filmer!

Goodnigt kiss

Mina (ja, det är mina äkta naglar. många som inte tror på mig haha) älskade, älskade, älskade som jag idag var tvungen att klippa ner rätt mycket. En nagel gick helt av så fick helt enkelt klippa ner alla andra. är så ledsen haha, har varit helt fäst vid dom och dom har varit som mina små bebisar..

Tänkte gå in här och säga godnatt! Min dag har varit seg men ändå okej, förutom att jag börjar känna mig ganska sjuk.
Så ska bara kolla på paradise nu och sen sova. Natti!

Weekend

 
Hej på er. Har ni haft en trevlig helg? Min var varit bara bra. I fredags blev det utgång, lördag lite jobb och även 50-årsfirande av min morbror. Söndagen bestod av en liten roadtrip till Norrköping där vi kollade på AIK.

Idag stannar jag hemma pga denna jävla dumma konstanta huvudvärken. Sitter nu och kollar på Harry Potter och vilar.
Hoppas ni får en bra måndag, puss!

RSS 2.0