Movietime


Heeejsan!! Hur är det? Med mig är det toppen, mår helt underbart idag, trots att det var stopp på tunnelbanan så jag fick åka världens omväg till jobbet och blev försenad på köpet haha! Men äsch! Har haft en bra dag ändå.

Sitter hur som helst på bussen nu och är hemma snart, då ska jag gosa ner mig i sängen med mina nudlar jag ska laga till och kolla på en film! Hann ju inte käka något eftersom jag blev försenad.. Så är bra sugen på mina nudlar nu. 

Vad händer imorgon då? Jag vetefan. Det enda jag vet är att jag måste plugga som satan imorgon. På torsdag är det valborg och MÖSSPÅTAGNING och jag är så in i helvetes taggad!! Vår klass kommer ha så jävla kul och mysigt. Åå, vill inte lämna detta..

Jajja, nu ska jag sluta. Puss!

chillin' killin'


Idag har jag gjort ABSOLUT INGENTING. Har dock legat med huvudvärk hela dagen så om det varit skönt vet jag väl inte, men det var skönt att bara släppa allt och ta det lugnt i timmar. Ska strax bädda ner mig och sova.
Imorgon blir det skola + jobb, vilket jag inte vet riktigt om jag ser fram emot än haha. Jobbet var längesen så det ska bli lite kul att komma dit igen. 

Vi hörs, puss!! 

Todays shopping




En dag i stan.



Hej på er! Idag var en lite bättre dag. Mötte upp Niklas vid ett ungefär, då drog vi in till stan där vi mötte upp mamma. Fick med mig lite grejer hem! Att shopping kan få mig så lycklig haha. 
Vi ska börja förbereda för middag, pappa kommer hem från gotland ikväll också! 

Puss!

toxic

Hej på er. Idag har inte alls varit någon bra dag. Har iallafall fått lite gjort, har skickat in lite skoluppgifter och sådant! 
Jag ska strax gå och bowla med mamma, Fanny, Emelie och Daniel vilket ska bli kul. Har inte bowlat nånting på bowlinghallen här i sumpan sen vi flyttat hit, så vi tänkte att vi ska köra idag. 
Sen ska vi bara hem, jag har laddat upp med läsk och choklad och film.
Pussar!

-






Friyay!


Godmorgon! Hur är det? Med mig är allt bra. Full rulle här! Är nu påväg till ungdomsmottagningen, därefter blir det hem för att plugga som ett jävla as eftersom jag suger och somnade flera timmar igår framför alla böcker.. 
Så nu måste det bli skärpning för min del. Vi börjar närma oss slutet nu och jag skulle vara så glad om jag lyckades bli klar med så mycket som möjligt innan torsdag, då det är valborg och MÖSSPÅTAGNING!!

Sedan startar maj och det brukar ju vara den härligaste månaden i skolan. Man gör de sista examinationerna, käka lunch i parkerna och sola en stund också, och nu framför allt, umgås med klassen så mycket innan vi slutar skolan. 
Usch, vill inte lämna alla och börja jobba? Gud vad tråkigt? Vill ju vara umgås med allihopa under sommaren. 

Nu ska jag sluta babbla. Vi hörs senare, jag och Niklas kanske ska ut och käka ikväll, we'll see. Puss! 

Finally!


Nu är äntligen min studentoutfit komplett! Det blev ingen klänning, det blev en byxdress istället och det är jag jätteglad för! Denna är tillfällig, man vet aldrig med mig.. jag kan lika gärna hitta en ny om en vecka som jag hellre vill ha, haha! Men just nu är det denna som gäller och jag blir bara mer och mer taggad. 

Vi verkligen börjar beta av det sista i skolan nu och det känns så sjukt. Har i princip skrivit klart mitt gymnasiearbete, har även gått klart ledarskap och organisation, på fredag tar historian slut osv osv.. Hade också mitt sista utvecklingssamtal idag. Eller ja, det var mer skitsnack och vi satt och taggade inför studenten, jag och läraren. Vi har börjat räkna nu, jag har ynka 16 (sexton!?!!?!?) skoldagar kvar. Asså nu kör vi sista racet så att vi sen kan springa ut i lycka!


Yesterday.





Hade en sån rolig kväll med mina tkejer trots att jag fick springa mot tunnelbanan i mina klackar rätt tidigt. 
Puss!

Sporty luxe.


Ny rygga jag köpte på Mallis! Till detta bär jag min bomber. Älskar detta satans trevliga väder!!

Vill.sova.


Godmorgon! Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bättre än mig iallafall. Var på skiva igår. Drack inte en droppe alkohol och mår ändå skit idag? Jag får väldigt lätt huvudvärk om jag inte sovit tillräckligt, inte druckit tillräckligt med vatten osv.. så japp, mår ej så bra just nu. 
Men ska snart röra mig mot skolan hur som helst, idag MÅSTE jag ta ur fingret ur röven och plugga som en dåre. 
Men först ska jag och mamma till centrum för att kolla runt lite.
Pussar, hoppas ni har en bra dag!

New phone!

Hej på er! Herregud vilken skum dag detta blev. Inatt började min lur knasa riktigt mycket, kunde inte göra nånting på det eftersom den bara började lagga. Jag kunde bland annat inte sätta på något alarm, vilket blev lite panik eftersom jag skulle upp tidigt till skolan. 

Så idag bestämde jag mig för att åka till centrum för att kolla om killarna på tele2 visste varför min lur knasade sådär och om dom visste vad jag kunde göra. 
Det enda dom sa var i princip att jag borde dumpa min iPhone och köpa en riktig telefon istället, som dom uttryckte det. Så jag ringde pappa och sa att det inte fanns nån lösning, så han åkte till mig så köpte vi en ny telefon till mig!

Jag fick rådet direkt att köpa den nya Samsung, vilket jag valde att göra. Så jag har härmed gjort slut med Apple och iPhones. 
Gillar min nya kompis hittills iallafall, den verkar grym!

Men mår lite sådär nu, så ska vara försöka sova nu. Pussar!

Goodnight


Gokväll! Det har varit en lugn söndag som har bestått av jobb, god middag, Ikea och nu lite läsning. Ska försöka sova strax.
Imorgon är har jag endast en lektion, sen ska jag hem och plugga samt beställa hem en studentklänning. Detta blir den sista klänningen jag klickar hem... Om inte denna passar, kör jag på en byxdress istället. Det är SÅ snyggt och sexigt, plus att jag egentligen inte trivs i klänningar, det har jag aldrig gjort. Därför är det mer jag att ha byxdress. Så får det bli! 
Nu börjar det verkligen närma sig, vi ska börja skicka ut inbjudningar till studentmottagningen snart. Har så mycket att se fram emot!! Men först.. Da tattoo, ohyes.

Ska sluta babbla nu. Godnatt! 

Working lady


Hej på er! Hur är det? Med mig är det bra. Har äntligen börjat må normalt igen efter resan, jag känner mig jämt seg och trött flera dagar efter jag varit utomlands. En lugn och skön helg med många timmars sömn var exakt vad jag behövde!
Men nu ska jag sätta mig och jobba i några timmar, om jag inte är allt för död ikväll när jag är klar så ska jag plugga lite. Imorgon ska jag ha en riktig plugg-dag, då ska jag bara göra klart så jävla mycket mitt huvud klarar av! 
Vi hörs senare, pussar!

Leather.



Mina skinnbrallor som jag är dö-kär i!

Todays


Hej på er! Idag har jag gått runt här i Sumpan, köpt lite smågrejer från h&m. Smink, ringar osv. Jag och lillesyrran ska köpa hem mat ikväll, antingen sushi eller pizza, sen ska jag träffa Niklas. Så det blir en lugn och skön kväll!
Pussar!

Mallorca








Sådär, här har ni lite bilder. Lovade mig själv att jag skulle fota mycket, men såklart gjorde jag inte det haha. Det här var i princip det jag fotade. Så dåligt haha.. Men vadfan. Vi hade det toppen iallafall!!

Home!

Heeeeeeeeeej på er! Nu har jag kommit, med en helt ok bränna va, hem till Sverige igen. Det är skönt som fan samtidigt som det är tråkigt som fan. Det är ju alltid skönt att komma hem till sin egna säng efter att jag sovit på en sten-jävla-hård säng i en vecka, men Sverige får ju mer än gärna bjuda på ett sådant trevligt väder vi hade på Mallis!!

Jag kom ju hem igår på eftermiddagen men har inte haft energi att sätta mig och blogga då. Men nu har jag lite mer energi i kroppen efter en godnatts sömn! Idag har jag varit på ungdomsmottagningen samt varit i skolan. När jag först satte foten i skolan bubblade skolångesten bara upp, men efter att ha suttit där ett litet tag så ba fick jag värsta powern. Typ, nu jävlar. Mösspåtagningen är om ca två veckor, efter det är det bara maj månaden kvar?!?!?! Det är EN jävla månad? Asså what? Vad hände? 

My real love: shoes


Det här har jag fixat i mitt rum, tyckte det var lite gulligt! Plus att jag HATAR när mina skor står i hallen.. Folk trampar på dom osv. Så har några av mina skor i mitt rum, men dom här valde jag att ställa upp såhär. Har typ femtioelva skor till så det här är ju ingenting haha!

Want it all








Inatt drar vi!


Okej hörrni, nu sitter jag med lite läsk och choklad och är redo för att sova (or not). Kommer aldrig lyckas somna för är så taggad haha!

Vi kanske hörs imorgon, kommer antagligen vara trött och stressad imorgon så vi får se. 03:30 åker vi hemifrån, så det blir riktigt tidigt.
Pussar!

Ready to go


Sådär, nu har jag pussat Niklas hejdå och packat klart min väska. HOPPAS jag inte glömt nånting nu.. Tänker så det knakar men kan inte komma på något, ändå känns det som någonting fattas.

Resten av dagen och kvällen ska jag bara ta det lugnt. Måste försöka somna tidigt ikväll, eftersom jag ska upp typ klockan tre inatt. Hoppas jag ens vaknar haha!

Love it


En vit, skön, enkel top, ett par randiga byxor + skinnbyxor. Båda byxorna var SVINSNYGGA, äntligen ett par skinnbyxor som jag trivdes i! Dom är inte helt tighta vilket jag älskar, tycker skinnbyxor är lite snyggare när dom är lite oversized. 

Idag har jag varit i centrum och fixat lite inför resan. Har växlat in pengar samt köpt lite bra och nödvändiga tabletter osv från Apoteket. Så idag ska jag bara ta det lugnt, börja packa lite, sen bara umgås med Niklas.
Vi hörs, pussar!

Monday


Hellu! Idag är det måndag och jag har bara fikat med mamma och pappa här i sumpan, vi satte oss i solen och chillade vilket var jätteskönt! Efter det åkte vi hem till kusinerna och kollade på AIK matchen! Det var trevlans och kul. 
Nu ska jag bara ta det lugnt innan Niklas kommer och hämtar mig, sen ska vi bara sova.. Är fortfarande helt slut. 
Puss!

Shopping

Ett par jättesköna, pösiga byxor med coolt mönster! Härligt att ha nere i Mallis på kvällarna, samt nu i vår!
Två fina toppar. Svart ofc haha!
Och såååååklart en kappa! 
Jag kan bara inte få nog. Det var näst intill omöjligt att fota denna pga skumma ljuset, men ja ni ser väl på ett ungefär. 
Den är ju inte så jättespeciell så, och det är det jag älskar. Enkel och stilren. Den är lite oversized och kortare i armarna, älskar modellen! Nu kan jag slänga min gamla slitna äckliga svarta kappa och ersätta med denna.
Köpte även ett par nya jeans, ett par ljusblåa slitna jeans. Fotade ej dom eftersom jag har på mig dom right now. Kom på att jag är typ addicted av jackor.. Det är bara april och har redan köpt fem jackor under 2015. 

Goodmorning!


Hej sweethearts! Har seriöst aldrig varit såhär skönt att sova ut efter igår, eftersom jag bara fick 2 timmars sömn. Var typ en blandning av trötthet och att jag kände mig hängig så jag orkade inte röra mig ur sängen igår. 
Ska verkligen bara slappa nu fram tills jag och mina tjejer åker till Mallis. Även om det dyker upp roliga saker så måste jag försöka ligga hemma och ta det lugnt så mycket det går.
Shoppade lite i fredags, kan visa i ett annat inlägg. Så nöjd!

Glad påsk!


Hejsan hejsan! Hur är det? Med mig är det helt okej, mådde skit inatt så sov ungefär 2 timmar totalt och skulle upp halv sju för att jobba. Japp. Så jag är lagom trött.
Men nu är jag iallafall påväg hem för att fira påsk med familj och lite släkt vilket ska bli mysigt!
Idag fyller Embla år också så ska förbi för att fira henne, innan jag ska hem till Niklas och sova där.
Men sen måste jag verkligen bara försöka vila upp mig (seriöst varje dag) fram tills vi drar. Känns som alla sjukdomar kommer tillbaka så fort jag gör något annat än ligga i sängen och vila. 

Men vi hörs senare hörni! Puss

Skärtorsdag


Hej på er! Hur är det? Med mig är det bra, kom hem från jobbet för en stund sen.
Nu ska jag bara ta det lugnt här hemma ett tag, snart kommer Niklas och hämtar mig så ska vi sova hos honom. Ska bli jättemysigt.
Så otroligt skönt med lov nu också! Får ju inte bara 1 vecka, utan två veckor, eftersom vi åker iväg till Mallis. Om prick en vecka sitter vi där och tar nån drink nånstans!
Har massa saker att göra inför resan. Ska förbi banken imorgon för att ta ut pengar, sen ska jag även förbi en sväng till stan för att köpa lite långärmade tröjor. Det är ju inte så varmt där nu på kvällarna, och kom på att jag seriöst knappt har några fina långärmade tröjor. Bara fula tjocktröjor. Så jag tänkte dra ut och leta efter några fina! 

Body jewelry.

Nu sitter jag verkligen bara och drömmer mig bort till Mallis. Om en vecka åker vi! Vi ska alltså åka hemifrån till Skavsta typ halv 4 haha.. Man kommer ju vara lagom trött men också rätt hypad!

Nånting jag ser fram emot är att jag kommer få använda mitt body jewelry där borta! Så fint att ha en enkel bikini, ett body jewelry och antingen en slapp skjorta eller en fin vit kimono, tillsammans med en hatt! Åååh, ser fram emot denna resa så mycket! Blev mycket mer hypad nu när det blev så spontant och att vi inte behöver vänta så länge på att få åka. Ska bli så härligt!

RSS 2.0