Saknat

 
Hej på er! Nu är jag hemma från Cypern. Nu har jag fått min sol och är nu lite mer redo för hösten. Har dock blivit riktigt sjuk. Felicia var sjuk redan när vi åkte men jag blev sjuk sista dagen. Flygresan var alltså HEMSK. Kunde inte andas typ, är så täppt i näsan och min hals är så tjock. Hoppas det går över ganska snart så jag är pigg när jobbet drar igång på tisdag. 
 
Ska in till stan nu och kolla lite på någon kappa jag kan ha i höst/vinter. Kom på att jag inte har någon. Har faktiskt saknat att vara hemma och göra allt det man gör här. 
 
Vi hörs, puss! 

last day.

Hej alla! Idag är vår sista dag här på Mallorca. Klockan 21:00 går vår buss till flygplatsen. När vi kommit hem gäller det för mig att åka hem, sova några timmar, sen åka tillbaka till Arlanda! 
 
Har haft det jättebra här trots att vädret halva veckan har varit SKIT. Nu har vi iallafall sol och det ska vi utnyttja till max nu de sista timmarna. Vi har ätit SÅ god mat, herregud. Trots att min mage inte tillåtit den maten så var det iallafall gott som tusan! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola Spain!


Nämen tjena, hur är det? Nu var det ett litet tag sen. Nu har hela familjen varit hemma ett litet tag, jag har jobbat massa, men i måndags fick jag äntligen min efterlängtade semester och idag åker hela familjen till Mallorca! Har hört att vädret är lite sisådär på mallis just nu, men det ska oavsett bli så skönt att komma till ett riktigt varmt land!

Jag har precis packat klart och ikväll lyfter planet! Ska försöka skriva och ladda upp bilder så fort jag har internet. Har ju äntligen fått tillbaka min telefon som legat inne på lagning, så nu har jag en bra kamera att fota med! 

Nu ska vi packa det allra sista och fixa lite här hemma innan vi ska sätta oss på en restaurang och käka innan vi tar bilen till Arlanda. 
Så vi hörs antagligen när jag är där nere, puss!

RSS 2.0