At home.

 

Hellu, hur mås det?
Sitter och väntar på att Niklas ska komma hit. Vi ska käka lite ost, kallskuret, kex och vindruvor här innan vi ska sova. Jobbar imorgon och veckan ut. 
Idag har jag faktiskt varit ledig. Skulle annars jobbat typ 12 dagar i rad. Så bytte bort det här passet så att jag fick en dag ledigt. 
Ska hoppa in i en dusch nu, puss!

Bokat resa!!


Idag har jag och Felicia bokat resa till Cypern!! Vår första plan var att åka till Ios, en helt fantastisk ö i Grekland. Har velat åka dit så länge. MEN detta är en lite twistad situation, då vi ska åka samma dag som jag kommer hem från Mallis med familjen. Och typ bara några timmar innan jag och Felicia skulle ses för att boka den här resan kommer jag på att det blir alldeles för tajt. Jag landar på Arlanda vid fyra på morgonen ungefär, och flyget mot Ios skulle gå bara några få timmar senare. Liksom tänk om mitt plan från Mallis skulle bli försenat? Då kan jag missa mitt flyg mot Ios. Så vi vågade faktiskt inte ta den risken att boka ett flyg så tätt inpå. Så vi kollade vidare och hittade en billig resa till Cypern. Vi åker fortfarande samma dag jag kommer hem från Mallis, men det går på eftermiddagen. Så oavsett om mitt flyg skulle bli en timme eller kanske flera timmar försenat så kommer jag antagligen hinna med mitt andra flyg. VI ÄR SÅ TAGGADE! Ska bli så otroligt jävla skönt att få vara utomlands två veckor i sträck!

Nu kommer det bli lätt som fan att gå till jobbet de närmsta veckorna då jag har två skitnajs resor att se fram emot. Nu tänkte jag gå ner för att köpa lite sushi och gosa ner mig lite här framför någon film. Vi hörs sen, puss!

mumma.
Hemma i förjävliga Stockholm


Ja, rubriken säger allt just nu. Jag bara ber till gudarna att dessa tre veckor går fort som fan, för då bär det av till Alcudia på Mallorca! 

Har faktiskt aldrig bott hemma ensam någonsin, vi är ju ändå fem pers i familjen så det är jämt någon hemma. Har tvingat Niklas att sova här med mig nu, vågar inte bo själv.. Så detta blir en liten utmaning. Nu får jag ju smaka på hur det känns att bo själv. 

Imorgon börjar alla mina femtioelva pass på jobbet haha. Nä men nu blir det väldigt intensivt med jobb, så jag hoppas ärligt talat (jättehemsk) på att det är PISSVÄDER här så jag inte får nån ångest. Jag menar då kan man ju lika gärna jobba!

Nu ska vi kolla klart på Wallander filmen som går på fyran, sen ska jag sova. Är helt slut, varit vaken sen klockan sju och rest hela dagen. Puss!

SunHej hörrni! Mår.så.bra.här.

Mår så bra samtidigt som jag har sån ångest och inte kan slappna av, eftersom jag ska åka hem om bara några dagar. 

Ska bli duktigare på att skriva när jag kommer hem. Nu vill jag bara njuta de sista dagarna! Puss!

Gotland
Ett jättefint fik/bageri här på Gotland där dom också har som små olika "butiker". Så fint!

Nu är det äntligen dags för lite semester och nu är vi äntligen framme på Gotland! Åh, denna lilla ö gör mig så harmonisk typ. Mår så bra här. Det här är verkligen höjdpunkten varje sommar. 

Men nästa sommar ska jag se till att kunna vara här längre. Inte bara en vecka. Sen när jag kommer hem blir det tre veckor av väääldigt mycket jobb. Sen drar vi till Mallis i en vecka.

Nä, nu ska vi nog börja lägga oss snart. Vi gick upp vid 5 imorse, så vi är rätt trötta här. Puss!

RSS 2.0