Yesterday



Åh, vill inte splittras från min fina, fina klass. Nu är det mindre än en vecka kvar. Det är så sjukt!

Love





Helluuu! Hur är det med er? Med mig är det sådär, ligger i sängen med mina vanliga magproblem, men är ändå så glad för har haft såna roliga dagar!! Helt sjukt. Vi har haft utspringstävlingar i skolan, jag har varit på skiva, jag har jobbat, käkat middag ute med familjen, varit på vårmarknad här i sumpan. Ja ni hör ju! 

Nu de senaste dagarna har vi bara hängt i skolan för att umgås och ha det kul. Utspringstävlingarna var skitroliga verkligen!! Först var det två poängtävlingar. Den första var att vi klassvis skulle ut för att fota olika saker och ting, exempelvis fota tillsammans med någon utryckningspersonal, fotas med en hund som sitter fint, fotas med två 70-åringar osv. En utmaning var också att vi skulle göra en parodi på en film som blev så klockren! Herregud, vad vi skrattade haha. Vi skulle även göra en dans osv. Sånt roligt!

Andra poängtävlingen var att vi skulle göra kläder av tidningar och ha en catwalk. Ens kollektion skulle såklart ha ett tema, och vi valde normbrytande. Så killarna gick i klänning och tjejerna i kostym och slips osv. Den tävlingen var roligast!! Det var så sjukt kul och bara låta fantasin flöda.
Efter den där fantastiskt roliga dagen åkte jag mot jobbet där det blev strömavbrott och vi fick stänga butiken haha.. Det var lite spännande måste man ju erkänna, men var först skiträdd haha. Satt bak på kontoret när allt bara slockna och jag fattade ju ingenting, trodde vi skulle dö haha. 

Idag har vi haft vår sista utspringstävling som bestod av lärarimitationer, vilket också var helt sjukt kul! Efter skolan åkte jag hem mot sumpan där det var vårmarknad på Sturegatan, så där strosade vi runt innan vi hela familjen käkade middag på Texas Longhorn. 

Så ja, jag har haft det riktigt bra de senaste dagarna! Imorgon ska vi ha vår sista klassfest innan vi tar studenten som är om en vecka imorgon. Asså, har fortfarande inte fattat det? Det är helt sick? Det jag dock verkligen börjar känna är denna jävla separationsångest. Vill inte splittras från dessa underbara människor. Så imorgon ska vi ha en riktigt jävla bra kväll! 

Goodnight!

Nä hörrni, nu hade jag tänkt lägga mig och sova! Köpte ett nytt basketlinne idag också. Lööv it!!
Vi hörs, kram!

Måndag


Hej på er! Idag mår jag lite bättre. 
Åkte in till stan en snabbis för att köpa present till pappa som fyller år imorgon, samt en jacka att ha på en skiva på onsdag! Temat är 90's så jag har köpt en liknande "college" jacka som är från 90-talet. Blåååå är den! Faktiskt asball, kommer använda den annars också! 

Näe, nu tänkte jag försöka äta nånting och sen bara ta det lugnt. Imorgon blir det skola faktiskt!
Pussar.

Slappdag


Hej på er! Har mått så dåligt sen igår att jag fick skippa jobbet idag. Så segt att det ska påverka jobbet till och med. Men men.. Får bara försöka vila idag, vilket jag gjort hela dagen. Har kollat på typ tre filmer hittills haha. 

Men hallå?! Eurovision igår?! Vafan jag trodde aldrig att vi faktiskt skulle VINNA. Så sjukt kul att vi vann!! Shit. Då får vi hoppas på att nästa eurovision är i Stockholm den här gången.. 
Puss!

Eurovision

Gokväll på er! Ligger hemma och kollar på eurovision med familjen och Niklas. Mår skit nu igen pga min mage som krånglar. Herregud, har aldrig varit mer trött på något i hela mitt liv. Känner mig så begränsad och blir ju trött stup i kvarten för att jag inte får i mig så mycket mat som jag egentligen behöver. Hoppas verkligen det här värsta hinner gå över tills imorgon då jag ska jobba hela eftermiddagen fram tills stängning. Det brukar funka att jobba med det här problemet, men det är vissa dagar jag behövt skippa jobbet för att jag inte kan röra mig ur sängen i princip. Så känns det just nu tyvärr.. Så less på det!!

Jaja, nu ska jag vara lite social och kolla klart på eurovision. Tror vi ligger jävligt bra till faktiskt!


Fredag!!


Hej på er! Idag är det fredag men för mig har det varit fredag hela veckan. Har inte gått i skolan en enda dag för har inga lektioner längre haha. Men nästa vecka och veckan efter det ska jag gå till skolan bara för att hänga och ta vara på den sista tiden med min underbara klass!
Imorgon är det eurovision och den ska jag nog kolla på med Niklas.
Hoppas ni får en trevlig helg, puss!

Älskart!







Var i centrum igår och fick med mig detta hem! Kom på att inga av mina kjolar passar numera plus att jag inte äger en enda skjorta. Så köpte med mig det hem. Till kjolarna köpte jag två jättefina croptops som satt som en smäck. Skorna älskar jag oxå!!

Idag ska jag plugga lite här hemma och sen dra till jobbet. Vi hörs sen!

Study study study.


Hej på er!! Åh, hade en sån bra dag i måndags på mösspåtagningen. Först var det en trevlig och god lunch på Restaurangskolan, där det delades ut lite diplom och lärarna höll tal osv. Helt sjukt, idag har vi gått gymnasiet i 1001 dagar?! Asså va? Vi började ju NYSS? 

Iallafall, efter lunchen åkte jag hem en snabbis och lämnade min mössa och tog det lugnt i nån timme. Sen mötte jag upp tjejerna på en mysig bar vid hornstull, där satt vi i några timmar och snackade skit. Sen körde vi en spontant middag på stan där vi käkade tappas! Var så gott och vi hade det så trevligt. Sånt måste man göra oftare, gå ut och käka middag! 

Igår var jag hemma hela dagen och sen jobbade jag på kvällen. Idag är jag ledig igen men pluggar ändå, har två uppgifter kvar i skolan totalt. Asså det är så sick!! Jag tar liksom studenten näst, nästa fredag? Wtf?

Nä, nu ska jag plugga vidare. Ska till centrum sen en snabbis och sen åka till Niklas och umgås med honom. Puss! 


Going out



Hej på er! Vad gör ni? Själv ska jag ut med Embla ett tag, vi hade tänkt sätta oss nånstans och chilla lite. Blir ändå inte så sent eftersom jag vill hinna med sista tunnelbanan hem.
Imorgon är det den officiella mösspåtagningen på vår skola, så det ser jag verkligen fram emot!

Vi hörs hörrni, nu måste jag springa. Pussar och kramar!

Bowling!


Heeej på er! Nu är min "jobb-helg" över eller vad man ska säga. Nu kommer jag väl inte jobba riktigt mycket förrän i sommar. 
Ikväll ska jag bowla med Mia, Nora och hennes pojkvän! Ska bli mysigt och roligt. Hoppas jag är bättre den här gången, senast sög jag verkligen haha. 
Nu målar vi om lite i mitt rum så det är lite småkaos i mitt rum. Men när det är klart kommer det bli så fint! Kommer ha en fondvägg som är rätt diskret men att det ändå händer nånting i mitt gigantiska, supervita rum haha. Det kommer bli så fint och man kommer få en lite mer mys-känsla i mitt rum.

Nä, vi hörs senare! Pussar och kramar 

Nr 5.


Hej på er! Ojojoj vad dagarna har gått. Har jobbat massa och hängt i studion hela dagarna typ. Idag var det min tur att få min tatuering och jag säger bara WOW SATAN I GATAN vad jag är nöjd! Shit, mycket bättre än vad jag förväntade mig faktiskt. Den är ju stor, så det är ju såklart lite ovant, men den är så snygg! 

Så jag satt där i 2,5 timme och det var pain kan man ju säga haha. Jag klarade det fint, bara att sista halvtimmen var rätt jobbig för då var man ju rätt trött på den där ilande, svidande och brännande smärtan liksom. När jag kom hem var jag HELT slut haha. 

Kom iallafall hem till en goood middag med hela tjocka familjen här, plus Niklas och Daniel. Efterrätt och hela skiten. Nu är jag väldigt trött så jag och Niklas kanske bäddar ner oss ganska snart!

Monday mood.






Ge mig allt tack.

Är helt splittrad atm haha, känner tio miljoner saker samtidigt. Vill bara ha sommar och vara ledig, vill ju bli av med allt plugg, samtidigt som jag inte vill sluta skolan. Det är ju fan läskigt haha, det som varit mitt liv i fleeeera års tid tar bara slut nu och jag ska klara mig på egen hand ungefär. Och då när jag tänker att jag faktiskt slutar skolan så vill jag bara vara ledig och njuta av sommaren, men då kommer den jobba känslan att det också är "över" eller vad man ska säga. Nu kommer man till verkligheten och man ska jobba hela sommaren hela dagarna. Samtidigt som jag tycker det är rätt disturbing försöker jag tänka att det är bra med pengar. Usch, nu kommer verkligheten.

 Jaja, jag måste bara försöka tänka helt positivt, vilket funkar I guess men inte till 100%. 
Dem här veckan kommer iallafall gå rätt fort tror jag, vilket närmar oss den stora dagen ännu mer! Denna vecka kommer seriöst bara bestå av att vara i tatueringsstudion och vara på jobbet. Vilket jag ser fram emot! Pussar. 

Sunday


Gokväll på er! Hur är det med er? Med mig är det helt okej, bara att jag sitter med sån otrolig skolångest just nu haha.. sitter med en uppgift som jag bokstavligt talat fastnat med. Kommer ingenstans!! Den är sjukt svår och jävligt jobbig faktiskt. Men är ledig imorgon så ska lägga ner kropp och själ på den här jävla uppgiften imorgon.

Idag har jag firat min älskling som fyller år. Vi väckte honom med frukost på sängen och presenter, sen gjorde vi tårta och kladdkaka tills alla andra gäster kom. Sen behövde jag åka hem för att plugga dårå, men har ju inte kommit någonvart.. men men.

Är så otroligt taggad inför den här veckan. Tattoo nr 5 på gång!

Årets första grillning!

Så satans jävla gott!

Har ni sett nån som njuter mer av livet än lilla Frank hahah 

Halloj på er! Som varje år så kör vi hela släkten en premiär-grillning hos min morbror, vilket blev av idag och det passade bra eftersom han också fyller år idag. Så vi var där hela gänget och grilla! Jättemysigt. 
Igår jobbade jag i några timmar och var med tjejerna igår på kvällen innan jag åkte till Niklas. 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt fram till Niklas kommer hem från jobbet, då ska vi bara ta det lugnt. Han fyller år imorgon så det är lite firande hos honom Imorgon. Ja, det är väl så min helg ser ut! Pussar. 

Onsdag


Hej kära vänner! 
Idag är det onsdag och jag har haft en helt vanlig dag. Varit i skolan, pluggat och är nu med Niklas. Han sover här så vi ska nog snart börja bädda ner oss. 
Höll tal idag, det var nationella i svenska och jag tror det gick hyfsat bra! Bättre än vad jag trodde iallafall. 
Imorgon ska jag till skolan som vanligt och sen plugga efter skolan tror jag. Vill bara försöka bli klar med så mycket som möjligt så fort som möjligt nu när det är så kort tid kvar. Så man kan njuta den sista tiden till max! 
Vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Tisdag


Hej!! Idag har varit en av de tuffare dagarna på länge. Sov inte alls mycket inatt pga grov migrän verkligen. Försov mig lite imorse och har bara känt mig som ett spöke idag haha. Har varit helt jäkla slut. 
Var på jobbet igår också och kollade mitt sommarschema. Jag kommer jobba som en tok.. kommer va en richbitch i höst haha! 
Nu ska jag vila lite innan jag ska sätta igång med plugget. Pussar!

New week


Tjabba tjena hallå!! 
Hur ärr? Med mig är allt bara bra. Blev äntligen klar med mitt gymnasiearbete idag, så otroligt jävla skönt! Vilken lättnad alltså! 
Nu är det ännu mer plugg som gäller. Senare ska jag antagligen ta en sväng förbi jobbet, sommarschemat är nämligen klart.. är typ nervös haha.
Sen kanske jag ska simma, beroende på hur långt jag kommer med pluggandet nu.
Pussar!

Shopping



Fastnade i Solna centrum och kom hem med allt detta. Måste köpa en helt ny garderob i princip då inga av mina kläder passar längre. kläder jag köpt väldigt nyligen, typ i höstas, kan jag bara glömma. Om jag inte käkar upp mig jävligt mycket förståss, det har jag redan försökt med men det går verkligen inte. Måste egentligen köpa mer grejer men det får vänta tills jag har mer pengar!



Mösspåtagning 2015


















Haha, sista bilden.. Så härlig men så rolig.

Ja hörn, igår var det alltså mösspåtagning och jag mådde SÅ.JÄVLA.BRA. igår. Först var det jävligt jobbigt. Vi kom till Josefinas vid halv 11 och ställde oss i kön som inte var så farligt lång. Vi tänkte att vi kanske skulle få stå där i en halvtimme, en timme. Det slutade med att jag stod i den där jävla kön med galna studenter i 3,5 timme haha! Pga att folk trängdes och bildade egna köer osv. Alla vi tjejer i klassen tappade ju bort varandra i kön, så alla kom in lite olika tider och i olika grupper och jag var en av dom som kom in sist haha! Men när vi väl klockan 2 kom in så var det så bra. När jag mötte upp alla andra där inne blev jag så lycklig haha! Det var sån JÄVLA stämning, det bara kryllade av glada studenter och det var så kul. När jag kollar tillbaka på alla filmer jag spelade in så ser jag att i princip det enda vi gjorde var att skrika, skratta och dricka haha. Nej men det var verkligen så kul!! Vid 5 kände vi att det fick räcka eftersom vi skulle ut senare på kvällen igen och vi behövde duscha och sova innan haha. Så vi satte oss på Max och käkade hamburgare, vilket var så gott eftersom vi kom på att vi inte ätit nånting på hela dagen.

När jag vaknade igen vid 8 mådde jag piss kan jag lova haha. Hade så ONT i hela kroppen efter att ha stått i kön och dansat massa på Josefinas. Jag var så sjukt jävla trött. Men jag sminkade om mig och klädde på mig och mötte upp alla andra igen vid 10. Men det höll inte länge, vid 12 åkte jag hem för jag kunde typ inte röra på mig för jag hade så ont överallt. Dum som jag var tog jag klackar.. Så jag mötte upp Niklas, eftersom han och jag hade 4,5 årsdag igår. Fast vi firade det väl inte direkt, vi åt och sen sov vi haha för vi båda var helt slut. 

Ja, det här var iallafall en dag jag sent kommer glömma. Hade så kul och mådde så bra, var så hypad! Fatta bara studenten liksom.. Wow. 1 månad och 4 dagar kvar!! 

Delibruket





Jag, mamma och pappa gick till Delibruket och åt igen, och det är verkligen så satans gott där!! Asså mums. Deras pasta är också helt jävla fantastisk! Blir att gå tillbaka dit snart igen!

RSS 2.0